Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς δύο στο κρίσιμο ματς με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς δύο στο κρίσιμο ματς με Ερμιονίδα

Χωρίς τους Μπάμπη Πύλιο και Ηλία Παναγόπουλο θα παραταχθεί ο Τσικλητήρας Πύλου στο κυριακάτικο κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Ερμιονίδα.

Ο πρώτος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Παναγόπουλος είναι τραυματίας. Για μία ακόμα φορά λοιπόν η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί με απουσίες, και μάλιστα σ' ένα ιδιαίτερο σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς ματς για τη συνέχεια.

Ο Τσικλητήρας βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών.

Σύσκεψη στο δημαρχείο

Η άσχημη βαθμολογική θέση του Τσικλητήρα έχει σημάνει.. συναγερμό στην Πύλο. Μάλιστα χθες το βράδυ επρόκειτο έγινε σύσκεψη στο δημαρχείο Πύλου - Νέστορος με αντικείμενο συζήτηση την φετινή πορεία, αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, που είναι κοντά στον Τσικλητήρα αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία ώστε να βρεθούν λύσεις και στο οικονομικό κομμάτι. Γι' αυτό και στη σύσκεψη επρόκειτο να δώσουν το "παρών" επιχειρηματίες της περιοχής, μέλη της διοίκησης και φίλοι της ομάδας.