Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 20:26

Να συνέλθουμε πριν να είναι αργά, λένε στην "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Να συνέλθουμε πριν να είναι αργά, λένε στην "Μαύρη Θύελλα"

Η ισοπαλία στο Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία άφησε δύο βαθμούς σε ένα ματς που όλοι είχαν θέσει ως μοναδικό στόχο τη νίκη...
Το τελικό 1-1 και κυρίως η κακή εμφάνιση του β' ημιχρόνου, έφεραν λοιπόν προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία έμεινε στους 4 βαθμούς και βρίσκεται ήδη πολύ μακριά (9 βαθμούς) από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Ο Μίλτος Γκόφας στην προπόνηση της Δευτέρας έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους παίκτες, καθώς τους επισήμανε ότι περίμενε μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερη διαχείριση του αγώνα. Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, ωστόσο ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην συνέχεια ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Άλλωστε ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με τον Παναρκαδικό, όπου η νίκη πλέον κρίνεται πλέον κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι κουβέντες του γενικού αρχηγού Νικήτα Παπανικολόπουλου, ο οποίος μίλησε με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Σε σύντομο σχόλιο του στο «Νοtosport»
μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και στόχος είναι πάντα ο τίτλος. Πρέπει όμως να βγάλουμε στο γήπεδο το πάθος και τις δυνατότητες που πραγματικά υπάρχουν. Να συνέλθουμε όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν είναι αργά και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Σκόραρε ο.. Γκόφας και
τα είπε με Γεωργόπουλο

Από σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Παναρκαδικό. Οι Μπελεβέτης, Κωνσταντόπουλος και Οδεμισιώτης έκαναν θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου ενώ οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Μάλιστα στο διπλό που έγινε έπαιξε και ο Γκόφας, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και γκολ!
Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Μεσσήνιος προπονητής της εθνικής ομάδας των νέων Βασίλης Γεωργόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης τα είπε μάλιστα για λίγα λεπτά με τον Μίλτο Γκόφα.