Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 19:35

Τουρνουά τζούνιορ από την ΕΠΣΜ τον Απρίλιο

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά τζούνιορ ποδοσφαίρου θα διοργανώσει τον Απρίλιο η ΕΠΣ Μεσσηνίας. 

Οι αγώνες θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ χωρισμένο στη μέση (δηλ. στο μισό γήπεδο και στο μεγάλο  5Χ5) στις 10,12,18 και 20 Απριλίου  2017.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες της δύναμης της Ένωσης που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, δηλαδή μέχρι 31/03.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στα Γραφεία της ΕΠΣΜ στις 3/04 στις 12 μ.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν παίκτες που έχουν γεννηθεί το έτος 2005 και μετά. 

Η προκήρυξη μεταξύ άλλων αναφέρει: "Oλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται υποχρεωτικά με δελτία αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή. 

Μόνο όσοι λόγω ηλικίας δεν έχουν Δελτίο ποδοσφαιριστή δύνανται να αγωνίζονται με πιστοποιητικό γέννησης που θα φέρει τη φωτογραφία τους. Κάθε ομάδα θα προσκομίζει στους διαιτητές θεωρημένη κατάσταση υγείας όπου θα φαίνεται η χρονολογία γέννησης και η οποία πρέπει να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα, άλλως απαγορεύεται η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών 

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.   

Εντός του γηπέδου θα βρίσκονται μόνο οι αναγραφόμενοι στο Φ.Α και δεν θα υπάρχει βαθμολογία. Ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται τιμωρείται σύμφωνα με τον ΚΑΠ. Διαιτησία και ιατρός αγώνα  μερίμνη της ΕΠΣΜ.

Ομάδα που χρησιμοποιεί παίκτες διαφορετικής ηλικίας από αυτή που προβλέπει η προκήρυξη, θα αποβάλλεται από τη διοργάνωση

Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα επιβαρύνεται με τα έξοδα ( γιατρό-διαιτησία) των αγώνων στους οποίους έχει λάβει μέρος.

Ομάδα που  θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. 

 

Κάθε ομάδα  έχει δικαίωμα να δηλώσει στο ΦΑ μέχρι 18 ποδοσφαιριστές, θα αγωνίζονται 8 ποδοσφαιριστές στην αρχική ομάδα και οι υπόλοιποι μπορούν να γίνονται αλλαγή  όλοι, όσες φορές ο προπονητής το επιθυμεί χωρίς διακοπή του αγώνα».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ