Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 12:48

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συσπείρωση για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συσπείρωση για την παραμονή

Ο Δημήτρης Καφαντάρης εκτός από δήμαρχος Πύλου - Νέστορος είναι και φίλαθλος του Τσικλητήρα, που έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή στη Γ' εθνική.

Ετσι οργάνωσε την Τρίτη το βράδυ σύσκεψη στο δημαρχείο με αντικείμενο συζήτησης τη φετινή πορεία, αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν επαγγελματίες της περιοχής, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και απλοί φίλαθλοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την οικονομική κατάσταση από τον πρόεδρο του Τσικλητήρα Τάσο Καραλή. 

Εγινε ανταλλαγή απόψεων, με κάποιους να εκφράζουν διαφορετικές θέσεις, αλλά αυτό που προέχει είναι η παραμονή στη Γ' εθνική και έτσι θα πρέπει να βγει η χρονιά χωρίς οικονομικά προβλήματα.

Το κλίμα στην προχθεσινή σύσκεψη ήταν ενωτικό και άπαντες στην Πύλο πιστεύουν ότι θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.  Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας ετοιμάζεται  για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής,  με αντίπαλο την Ερμιονίδα, όπου περιμένουν μεγάλη συμπαράσταση από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Πύλιος και ο τραυματίας Παναγόπουλος. 

Σφυρίζει ο Αγγελάκος

Ο Νίκος Αγγελάκος από την Αρκαδία θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς του Τσικλητήρα Πύλου με την Ερμιονίδα. Βοηθοί του θα είναι οι Τσούκας και Σταματόπουλος, επίσης από την Αρκαδία. Από εκεί και πέρα, μεσσηνιακή τριάδα ορίστηκε στον αγώνα του Παναργειακού με τη Χαλκίδα.  Αναλυτικά το  πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής έχουν ως εξής:

 

Τσικλητήρας Πύλου - Eρμιονίδα

Αγγελάκος, Τσούκας, Σταματόπουλος (Αρκαδίας)

Λουτράκι - ΠαναχαΪκή

Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Γιαννίκος, Χαλβατζάκος (Πειρσιά)

Παναργειακός - Χαλκίδα

Νικολόπουλος, Καρβούνης, Γκούμας (Μεσσηνίας)

Παναρκαδικός - Βάρδα

Σταθόπουλος, Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής), Παπανικολάου (Κορινθίας)

Παρατηρητής ο Χρήστος Κότσαρης από τη Μεσσηνία

Αιολικός - Φωστήρας

Σπυριάδης, Πετρίδης, Καλογερόπουλος (Χίου)

Αστέρας Αμαλιάδας - Δόξα Μεγαλόπολης

Αγρανιώτης, Μπούτσαλης, Παναγάκος (Λακωνίας)

Αχαϊκή - Θήβα

Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής)

Ρεπό: Ζευγολατιό

 

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.