Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 13:49

Ντέρμπι παραμονής την Κυριακή Ανδρούσα - Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Ντέρμπι παραμονής την Κυριακή Ανδρούσα - Τέλλος Αγρας

Η δύσκολη βαθμολογική θέση του Τσικλητήρα Πύλου στη Γ' εθνική αγχώνει πλέον και τις ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της Α' τοπικής.

Και αυτό γιατί εάν υποβιβαστεί ο Τσικλητήρας, θα αποχαιρετήσουν την Α' τοπική τρεις ομάδες.  Ως εκ τούτου το προσεχές ματς της Ανδρούσας με τον Τέλλο Αγρα έχει χαρακτήρα τελικού. Η Ανδρούσα με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος και απέχει δύο βαθμούς από τον Τέλλο Αγρα. Ανετα βέβαια δεν μπορεί να αισθάνεται ούτε το Διαβολίτσι που έχει 21 βαθμούς, με δεδομένο ότι απομένουν οχτώ αγωνιστικές.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της Ανδρούσας με τον Τέλλο Αγρα, είναι ότι η πρώτη δεν έχει ακόμα νίκη στο γήπεδό της (πήρε στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τα Αρφαρά) και ο Τέλλος Αγρας αγνοεί το διπλό πάνω από δύο χρόνια!

Φέτος η ομάδα των Γαργαλιάνων μετρά 1 ισοπαλία και 9 ήττες σε 10 εκτός έδρας ματς και η Ανδρούσα ενώπιον του κοινού της 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. 

 

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ανδρούσα είχε νικήσει με 1-0 και έτσι εάν δεν ηττηθεί την Κυριακή, θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.