Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 12:11

"Δώσαμε αποδείξεις σε όσους μας αμφισβήτησαν", λέει ο Κ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο φετινό μεσσηνιακό ντέρμπι πέρασε στην ιστορία. Μεσσηνιακός και Καλαμάτα έμειναν την Κυριακή στο 1-1, με τους "πράσινους" να ισοφαρίζουν στο 83'.  Ο Κώστας Αργυρόπουλος βρέθηκε σε θέση… σέντερ φορ και απάντησε στο γκολ του Αλέκου  Καραχάλιου από το 14'. Ο έμπειρος μέσος του Μ.Γ.Σ. κυριάρχησε στο κέντρο και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ντέρμπι.


"Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και το ίδιο θα κάνω και σε όλα τα υπόλοιπα ματς. Ηταν ένα ξεχωριστό ματς και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο το ευχαριστήθηκε", λέει στο "Ν" ο Κ. Αργυρόπουλος για την εμφάνισή του και το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι.
Οσο για το αν το 1-1 αποδίδει δικαιοσύνη είπε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ημασταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Από την αρχή δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε, γιατί δεν έδειχνε νωρίτερα τίποτα η Καλαμάτα. Πιέσαμε και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία".
Ο Μεσσηνιακός αποδείχθηκε λοιπόν πολύ σκληρός για να… πεθάνει και έμεινε αήττητος για 4η αγωνιστική, δίνοντας αποδείξεις στους αμφισβητίες, σύμφωνα με τον Αργυρόπουλο.
"Πιστεύω ότι δώσαμε αποδείξεις σε όσους μας αμφισβήτησαν. Ολα τα παιδιά βοήθησαν σ' αυτό το ματς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι έρθει. Για να μείνεις όμως στη Γ' εθνική, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ο στόχος είναι πάντα η νίκη είτε παίζουμε στο γήπεδό μας, είτε εκτός έδρας".

Χωρίς Τσάκωνα
η προπόνηση


Ο Μεσσηνιακός ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕ Ερμιονίδας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Βασίλης Μπεγέτης.
Η σημερινή προπόνηση στο γήπεδο "Στ Παπαδόπουλος" θα διεξαχθεί χωρίς τον Δημήτρη Τσάκωνα που θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους. Ετσι οι "πράσινοι" θα γυμναστούν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Γιώργου Κατσούλη και Ελβιο Μάνα.