Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 12:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμη για το +10 με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Το διπλό της περασμένης Κυριακής στη Μεσσήνη επί του Παμίσου διατήρησε την διαφορά των 7 βαθμών της πρωτοπόρου Καλαμάτας από την δεύτερη Αναγέννηση.

Ετσι την Κυριακή στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής που θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (4 μ.μ.) η "Μαύρη Θύελλα" θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την Αναγέννηση και να πάει την διαφορά για πρώτη φορά σε δηψήφιο αριθμό, στους 10 βαθμούς, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ' εθνική. 

Σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά η Καλαμάτα εξασφαλίζει από τώρα τον τίτλο καθώς θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθούν οι 10 βαθμοί στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές. Αν χάσει αντίθετα, η διαφορά θα πάει στο +4 και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην συνέχεια για να μείνει η ομάδα πρώτη μέχρι το τέλος.

Χατζηαγγελής: "Πάμε για νίκη, αλλά θέλει προσοχή"

Το ευχάριστο εν όψει του αγώνα της Κυριακής είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση των Χατζηαγγελή και Μάνα. Επιπλέον, το κλίμα είναι αισιόδοξο μετά και το διπλό στην Μεσσήνη και άπαντες θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.

 

Ο εκ των προπονητών της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής περιμένει ότι η ομάδα του θα δείξει το καλό της πρόσωπο της Κυριακή και τονίζει: "Ολα τα ματς τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο και περιμένουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη. Αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα γιατην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Αναγέννηση έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα και σίγουρα θέλει προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας".