Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 13:49

Μαυρέας: "Οι μεγάλες ομάδες παρακολουθούν όλα τα ταλέντα"

Γράφτηκε από τον
Μαυρέας: "Οι μεγάλες ομάδες παρακολουθούν όλα τα ταλέντα"

Το Σαββατοκύριακο η Αθήνα φιλοξένησε τους ημιτελικούς αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων, όπου είχαμε και την συμμετοχή της Μεσσηνιακής ομάδας των παίδων. 

Ο Αντώνης Μαυρέας, ως υπεύθυνος του ΠΑΟΚ για την παρακολούθηση των ταλέντων στην Πελοπόννησο, βρέθηκε στην πρωτεύουσα βλέποντας μάλιστα τρία ματς. 

Αρχικά στον Κορυδαλό το 3-2 των παίδων του Ηρακλείου επί της Εύβοιας, στην συνέχεια των ματς των νέων όπου το Ηράκλειο νίκησε 2-1 την Αρτα και τέλος των άτυχο ματς της Μεσσηνιακής ομάδας με τον Μακεδονία, η οποία προκρίθηκε στα πέναλτι. 

Ο Μεσσήνιος προπονητής στάθηκε κυρίως στην μεγάλη προσέλευση εκπροσώπων των μεγάλων ομάδων της χώρας στανωαναπτυξιακά πρωταθλήματα. Τόνισε πως όλες οι μεγάλες ομάδες παρακολουθούν πλέον στενά τα ταλέντα και έστειλε στους γονείς και τα παιδιά το μήνυμα πως όποιος αξίζει δεν θα χαθεί.

"Αυτό που είναι βέβαιο και πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά και οι γονείς τους είναι ότι πλέον όλα τα ταλέντα παρακολουθούνται στενά από τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Υπάρχει στροφή στο ντόπιο στοιχείο, στα ταλέντα και τις ακαδημίες, κάτι στο οποίο έχει παίξει ρόλο και η κρίση. Αν κάποιος αξίζει δεν πρόκειται να χαθεί", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Μαυρέα που είδε τα προχθεσινά ματς ως άνθρωπος του ΠΑΟΚ, τους αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι Μάρκος, Μπατσινίλας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Καραταϊδης για τον Ολυμπιακό και ο Αποστόλου για τον Ατρόμητο. 

"Αθλος για την Μεσσηνιακή ομάδα"

Οσον αφορά τον αποκλεισμό της Μεσσηνιακής ομάδας ο Μαυρέας τόνισε πως μόνο αποτυχία δεν είναι η ήττα στα πέναλτι. "Η ομάδα της Μακεδονίας είχε παίκτες που παίζουν στον ΠΑΟΚ, τον Αρη και τον Ηρακλή. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι άθλος αυτό που έκαναν τα δικά μας παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την όλη παρουσία τους και για το ότι έφτασαν πολύ κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση".