Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 12:54

Αναβλήθηκε λόγω... βόμβας η κλήρωση του Κυπέλλου για την Τρίτη

Γράφτηκε από τον

Για την Τρίτη, 21 Μαρτίου, στις 11:30 αναβλήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας εξαιτίας τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Ενα τηλεφώνημα για βόμβα στο Πάρκο Γουδή, όπου μεταξύ άλλων στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ, έφερε αρχικά την προσωρινή διακοπή της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μετέπειτα την αναβολή της για την επόμενη Τρίτη, 21 Μαρτίου, στις 11:30.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία και αφού ήταν εκεί όλοι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που συνεχίζουν στο θεσμό, έγινε τηλεφώνημα βόμβα και άπαντες βγήκαν έξω από τα γραφεία για λόγους ασφαλείας.

Κατέφθασαν οι πυροτεχνουργοί με εκπαιδευμένα σκυλιά, προκειμένου να... χτενίσουν όλη την περιοχή και εντέλει αποφασίστηκε να μην περιμένουν άλλο μέσα στη μέρα και να γίνει άλλη μέρα η κλήρωση. Προφανώς, επειδή και την Τρίτη υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάτι ανάλογο, αναμένεται να υπάρξει η ανάλογη πρόληψη.

Στα πηγαδάκια που είχαν στηθεί έξω από το κτίριο, μονάχα ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ήθελε να περιμένουν, όχι όμως και οι υπόλοιποι, γι' αυτό και δεν περίμεναν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Άρα, παίρνει... παράταση η γνωστοποίηση των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης (β' αντιπρόεδρος) βρέθηκε στην κλήρωση από πλευράς ΑΕΚ, ο Λάμπρος Μπίρδας (δικηγόρος) για τον ΠΑΟΚ, οι Αγραφιώτης (αντιπρόεδρος) και Λίβας (δικηγόρος) από τον Ολυμπιακό και οι Κωνσταντίνου (αντιπρόεδρος), Μαυροκουκουλάκης (αντιπρόεδρος) από τον Παναθηναϊκό. Λογικά, οι ίδιοι άνθρωποι θα βρεθούν σε λίγες ημέρες ξανά στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Εκτός από την κλήρωση για τους "4", θα γίνει και η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαϊου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρα από την έδρα του τελικού, δεν γνωρίζουμε και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Europa League ελευθερώνει δύο ημέρες (13 και 20 Απρίλη), αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Από το μακρινό 1949 έχουν να συναντηθούν οι Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ημιτελικά του θεσμού. Πέντε χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά τον εμφύλιο. Έχουν περάσει ήδη 68(!) χρόνια και φέτος ανταμώνουν και πάλι.

Πηγή: www.sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ