Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 15:35

Παραλειπόμενα από τη Νέα Ιωνία

Γράφτηκε από τον

• Πρώτη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας που διεξήχθη ο ημιτελικός έφθασε η μικτή παίδων της Μεσσηνίας, όπου την υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αθηνών Μανώλης Πατρικάκης και Δημήτρη Στυλιανού.

• Την αποστολή της μικτής Μεσσηνίας επισκέφθηκε πριν τον αγώνα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ικαρου Γιώργος Ουσταμπασίδης, όπου προσέφερε δύο βιβλία στην ΕΠΣΜ, ένα με την ιστορία της Ν. Ιωνίας και ένα με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής, τα οποία έδωσε στον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη. Στη συνέχεια μαζί με τον Άγγελο Σκαφιδά πήγαν στο σημείο πίσω από τις κερκίδες και τα αποδυτήρια, όπου το 2004 οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας φύτεψαν μια ελιά, ως ένδειξη φιλίας με το ιστορικό σωματείο του Ικαρου, αλλά και σε ανάμνηση του ιστορικού αγώνα του 1972. Μάλιστα μαζί τους ήταν και ο αδερφός του Αγγελου Σκαφιδά, Παναγιώτης. 

• Οι Άγγελος Σκαφιδάς και Γιώργος Ουσταμπασίδης έδωσαν ραντεβού στις 2 Ιουνίου στην Καλαμάτα για το καθιερωμένο φιλικό των παλαιμάχων της Καλαμάτας και του Ικαρου.

• Τον αγώνα παρακολούθησαν κάποιοι γονείς των νεαρών παικτών της μικτής, οι οποίοι  θέλησαν να συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους σε αυτό το παιχνίδι. 

• Στο γήπεδο βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα ο επικεφαλής του συνδυασμό "Νέα Πνοή" Ηρακλής Τσίκινης, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΠΣΜ, στις επόμενες εκλογές. 

• Αρκετοί ήταν και οι σκάουτερ από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης ώστε να τσεκάρουν για άλλη μια φορά νεαρούς παίκτες των δύο ομάδων. Για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ήταν ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος νωρίτερα παρακολούθησε και τις δύο άλλες αναμετρήσεις που έγιναν στον Δημοτικό γήπεδο Κορυδαλλού για τους παίδες Εύβοια - Ηράκλειο 2-3 και για τους νέους Αρτα - Ηράκλειο 1-2. 

• Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι προπονητές των ομάδων υποδομής της Ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Ρούμπης και Κώστας Σαλαπάτας.

• Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ν. Ιωνίας είναι φτιαγμένος από συνθετικό χλοοτάπητα και σε καλή κατάσταση. Όμως υπήρχε πρόβλημα στις δύο εστίες στο σημείο του πέναλτι, όπου ήταν χαλασμένη, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία. 

• Από την ξύλινη κερκίδα του γηπέδου παρακολούθησαν το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής των μικτών Άγγελος Σκαφιδάς.

• Από τον πάγκο και με έντονα συναισθήματα παρακολούθησαν το παιχνίδι οι παράγοντες της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και Βασίλης Σπηλιώτης. Μάλιστα πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά, το γκολ της ισοφάρισης από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ