Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 16:03

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χωρίς άγχος με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς της χρονιάς έχει μπροστά της η Αναγέννηση Παραλίας που την Κυριακή (4 μ.μ.) θα φιλοξενηθεί από την "Μαύρη Θύελλα" στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Ενα ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου ομάδας και της δεύτερης της βαθμολογίας που αναμένεται με ενδιαφέρον από τι φίλαθλο κόσμο της πόλης μιας και η «Μπάρτσα» έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Καλαμάτα. Κάτι που έγινε άλλωστε και στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε στην παράταση με 1-0 την Αναγέννηση και πήρε το τρόπαιο.

Στην ομάδα του Αντώνη Μαυρέα αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος το ματς της Κυριακής, αφού γνωρίζουν ότι ο τίτλος είναι πολύ δύσκολο να φύγει από τα χέρια της "Μαύρης Θύελλας". το κύριο ζητούμενο λοιπόν είναι να παίξουν και σε αυτό το ματς καλό ποδόσφαιρο και ότι προκύψει. "Πάμε χωρίς άγχος όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουν δύο καλές ομάδες, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία και θα γίνει ένα καλό ματς", σχολίασε ο Αντώνης Μαυρέας για το ματς της Κυριακής.

 

Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα για την Αναγέννηση έχει να κάνει με ένα μικροπρόβλημα του Θοδωρή Δασκαλάκη, η συμμετοχή του οποίου προς το παρών είναι αμφίβολη.