Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 12:45

Να μειώσουμε τα λάθη μας, λέει ο Αντώνης Μαυρέας μετά το 2-2 του Εθνικού Μελιγαλά με τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Πάμισο έφερε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά, σε ένα ματς μεταξύ δύο δυνατών ομάδων που ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του.
Ο Εθνικός λοιπόν έφτασε τους 8 βαθμούς μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων.
Ο τεχνικός του Αντώνης Μαυρέας δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο τονίζει πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα ακόμη στο παιχνίδι της: «Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ στο γήπεδο σου πρέπει να κερδίζεις. Είχαμε μέτρια εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά στο διάστημα 60'-90' είδαμε τον καλό Εθνικό που θέλουμε. Κάναμε πάντως κάποια λάθη, ατομικά και τακτικά, τα οποία δεν επιτρέπονται. Έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα για την αμυντική λειτουργία τα οποία ακόμη δεν γίνονται όπως πρέπει. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και άλλο. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι δίκαιο. Έπαιξαν δύο αξιόλογες ομάδες που δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
Ο Μαυρέας θα δείξει κατά την διάρκεια της εβδομάδας στους παίκτες του το βίντεο του αγώνα με τον Πάμισο ώστε να επισημανθούν τα λάθη ενώ η ομάδα στρέφει ήδη την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Διαβολίτσι. Ένα ματς που στο Μελιγαλά θεωρούν ότι κρύβει μεγάλες δυσκολίες για αυτό και το αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα.
Αγωνιστικά, ο Βασιλόπουλος είναι εκτός μάχης όπως και ο Κουτίβας. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κωνσταντόπουλου.