Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 14:37

ΕΡΑΝΗ - ΑΒΙΑ 1-0: Ο Χρονόπουλος έδωσε και πάλι τη λύση

Γράφτηκε από τον

 

Με το δέκατο γκολ του Ανδρέα Χρονόπουλου στο πρωτάθλημα η Εράνη πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αβία και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδια χωρίς πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στα σημεία και να εκμεταλλεύονται για μία ακόμη φορά την έδρα τους.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 38' με κεφαλιά του Χρονόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νικολακόπουλου (1-0).

Η Αβία που υπέστη μία ακόμη ήττα απείλησε στο πρώτο μέρος με τον Αλντέσκου και η Εράνη είχε καλές στιγμές με τους Νικολακόπουλο και Σπυρόπουλο.

Στο 58' οι "πράσινοι" έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Οι Μανιάτες στο τελευταίο ημίωρο βγήκαν μπροστά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 85' όταν το διαγώνιο σουτ του Βαβαρούτσου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκλίκα πλάσαρε άουτ.

Το ματς σφύριξε ο Τουρλομούσης, με βοηθούς τους Μανιατέα και Αντωνόπουλο.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Πέππας, Μπουρδέκας, Κώτσος (90' Γριβοκωστόπουλος), Αναστασόπουλος, Νικολακόπουλος, Χότι (49' Σπυρόπουλος), Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος (88' Φουντάς).

 

ΑΒΙΑ: Κουτίβας, Βαβαρούτσος, Γκλίκα, Αποστολίδης, Τζανετέας, Γεωργαντάς, Μανιατέας (41' Γιαννέας), Αλντέσκου (57' Μητσέας), Κορμπής, Πολυμενέας (12' λ. τρ. Λυκουρέζος), Γεωργίκος.