Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 19:47

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 3-3: Εχασε έδαφος για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 3-3: Εχασε έδαφος για την παραμονή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος", εκεί όπου ο Μεσσηνιακός και ο Νέος Αρις αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Ο Μεσσηνιακός αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας, αφού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 αντέδρασε άμεσα και με τη συμπλήρωση σχεδόν μισής ώρας στο παιχνίδι προηγήθηκε με 3-1. Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ και να προσθέσουν 3 πολύτιμους πόντους στο σακούλι της παραμονής και να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Νέος Αρις αν και είναι στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, σε κάθε ματς δίνει τον καλύτερό του εαυτό και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και στο προχθεσινό παιχνίδι, όπου αν και προηγήθηκε βρέθηκε να χάνει με 3-1, αλλά κατόρθωσε στο τέλος να φτάσει στην ισοφάριση 3-3 και αν οι παίκτες του ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως να έφτανε και στη νίκη.

Στο 15' 0-1 ο Μπάκας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 16' από μακρινή μπαλιά του Νούλα ο Δημητρίου πρόλαβε την έξοδο του Παπαβασιλόπουλου και με ψηλοκρεμαστό πλάσαρε "έγραψε" το 1-1. Στο 21' ο Π. Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ το Μεσσηνιακό κάνοντας το 2-1 και στο 30' ο Δημητρίου επίσης με κεφαλιά σημείωσε το 3-1. Στο 69' από κόρνρερ του Ι. Σκαλιώτη και κόντρες στην περιοχή ο Αναστασόπουλος με προβολή μείωσε σε 3-2. Στο 75' ο Μπάκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παπαγεωργίου και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε  το πέναλτι. Ο Καρούμπας με εύστοχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο 85' ο Αναστασόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού του, το ακυρώθηκε υποδεικνύοντας το σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Χαρίτος, Αρβανίτης, Μαργιόλης, Παπαγεωργίου, Νούλας, Κριτσωτάκης (85' Γουδέλης), Μαγουλιανίτης, Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος (80' Τσιριγώτης), Δημητρίου.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κατσιμαγκλής, Ζούζουλας, Αναζίκος, Κάλελης (65' Ε. Σπηλιώτης), Φλέσσας, Αναστασόπουλος, Βουρλάκος (50' Κουρκουτάς), Μπάκας (80' Κυριακούλης), Ι. Σκαλιώτης, Καρούμπας.

O Φάββας στον πάγκο του Νέου Αρι

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Γιώργος Φάββας έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αρι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, καθώς ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.