Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 19:29

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-2: Στο κυνήγι της τρίτης θέσης

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από την Κορώνη ο Αίαντας, καθώς νίκησε 2-1 τον Ακρίτα και παραμένει σε απόσταση τριών βαθμών από το Ασπρόχωμα και την τρίτη θέση της Α1 τοπικής, που δίνει εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Οι Καλαματιανοί ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-2 στο πρώτο τέταρτο χάρη σε γκολ του Αντεμάι με προσωπική ενέργεια στο 7' και αυτογκόλ του Σαρελλά στο 13', έπειτα από φάουλ του Λαγωνικάκου. Ο Σαρελλάς σε φάση διαρκείας μείωσε στο 57' σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ενταση στο φινάλε

Στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαθιόπουλος της Κορώνης και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαρακοβίτη επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο ρέφερι έδειξε μάλιστα κόκκινη κάρτα στον Μπλάνα και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Τσακόπουλο και Ρηγόπουλο. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σιψάς (70' Μπλάνας), Σαρέλας (90' Τέντες), Χοτζόλι, Παναγιωτόπουλος (85' Κανελλόπουλος), Τσάνι, Μουτζούρης, Φωτεινάκης, Μαθιόπουλος, Σταμάτης, Μάραντος. 

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Καραγιάννης , Περιβολάρης, Κουλουμπός, Λαγωνικάκος, Μιχαλόπουλος (78' Φουρναράκος), Παλιατσέας, Ζαφείρης (53' Μπάκας), Στραβάκος, Αντεμάι, Μπαζίγος (62' Μασουρίδης).