Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 19:37

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-1: Ανατροπή με Αλεξόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημειώθηκαν στο α' ημίχρονο ο Αστέρας Μικρομάνης επικράτησε προχθές με 2-1 του Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Οι νικητές αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με ανατροπή κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρις τα γκολ του Αλεξόπουλου, και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα προηγούμενα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο ματς, ακόμη και να κερδίσουν αν αξιοποιούσαν πολλές από τις φάσεις που είχαν στη διάρκεια του 90λεπτου. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Απόλλωνας δικαιούνταν τη νίκη, με τις ευκαιρίες και γενικά την παρουσία που είχε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα ο Κ. Κορμπής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μοιραίος, καθώς σε τρεις φάσεις - δύο στο α' και μία στο β' μέρος, όταν βγήκε τετ-α-τετ (15', 30', 60') δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαβασιλόπουλο, που απέκρουσε. Μια ακόμη φάση είχε στο 90' όταν σε φάουλ του Αντωνίου ο Κ. Κορμπής έπιασε το μονοκόμματο σουτ και απέκρουσε ο Παπαβασιλόπουλος, με τους παίκτες του Πεταλιδίου να υποστηρίζουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή τέρματος και θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Γκολ και δοκάρι

Στο 9' ο Αντωνίου με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 36' ο Αλεξόππουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38' ο Αλεξόπουλος σε πέναλτι που κέρδισε (σε ανατροπή του από αμυντικό) και εκτέλεσε εύστοχα, πέτυχε το 2-1. Στο 75' ο Γ. Καρδάσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 94' η μπάλα από το σουτ του Παυλόπουλο κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Α. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Κουρούπης, Κωνσταντακόπουλος, Χασάπης (67' Μωραγιάννης), Παπαβασιλόπουλος (31' Παυλόπουλος), Αλεξόπουλος, Σταθόπουλος (72' Π. Καρδάσης).

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Αντωνίου, Χούτος (75' Κ.-Π. Δημητρουλόπουλος), Ξαρχάκος, Δ. Παναγόπουλος (46' Πανταζόπουλος), Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Αρ. Δαμήλος, Γ. Κορμπής, Ρ. Μπογκντάνι, Κοστόφ (59' Πετρόπουλος).