Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 09:15

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παραιτήθηκαν Κακαλέτρης - Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παραιτήθηκαν Κακαλέτρης - Παλαμάρας

 

Την παραίτησή τους στη διάθεση της διοίκησης έχουν θέσει από το Σάββατο ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Κώστας Παλαμάρας.

Αμφότεροι κάθισαν μεν στον πάγκο στο ματς της Κυριακής με την Ερμιονίδα, αλλά αν δεν λυθεί το οικονομικό πρόβλημα, θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Πύλου. Ο Κώστας Παλαμάρας μιλώντας στη στη διαδικτυακή εκπομπή του eleftheriaonline.gr "Τρίτο Ημίχρονο" είπε ότι "Εγινε μια κουβέντα με τη διοίκηση, η οποία μας έδωσε το λόγο της ότι θα λύσει τα προβλήματα για να μπορούμε να πάμε συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς και να μην σκεφτόμαστε κάτι άλλο".

Ο Κ. Παλαμάρας δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο σε αυτό το θέμα, αλλά παραδέχτηκε ότι: "Η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα από το Δεκέμβριο. Πρέπει η διοίκηση, ο κόσμος και όσοι αγαπάνε την ομάδα να βοηθήσουν για να λυθούν".

Προσπαθεί να βρει λύση στο οικονομικό η διοίκηση 

Η κρίσιμη μέρα για το τι μέλλει γενέσθαι είναι η Τετάρτη (χθες και σήμερα υπάρχει ρεπό), όπου θα φανεί αν  η διοίκηση αποδειχθεί συνεπής στις υποχρεώσεις της στο τεχνικό τιμ, αλλά και στους ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει η κατάσταση, οι δύο προπονητές έχουν καταστήσει σαφές ότι θα αποχωρήσουν από τον Τσικλητήρα. Κάτι που φυσικά θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής διακόπτεται την προσεχή Κυριακή λόγω της 25ης Μαρτίου. Το επόμενο ματς για τη Μεσσηνιακή ομάδα είναι στις 2 Απριλίου με αντίπαλο το Λουτράκι εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 0-2 από την Παναχαϊκή και βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Τσικλητήρας μετά το 2-2 με την Ερμιονίδα,  έχει έναν βαθμό λιγότερο από το Λουτράκι και είναι στο +3 από το τελευταίο Ζευγολατιό, το οποίο έχει να δώσει 7 παιχνίδια μέχρι το τέλος έναντι 6 της Μεσσηνιακής ομάδας, που έχει ρεπό στην 30ή αγωνιστική.