Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 14:17

ΕΡΑΝΗ: Σκληρή ανακοίνωση κατά του διαιτητή Τουρλομούση

Γράφτηκε από τον

 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Εράνης, η οποία τα έχει με την διαιτησία του Νίκου Τουρλομούση (φώτο από παλαιότερο αγώνα) στο νικηφόρο ματς (1-0 των Φιλιατρινών με την Αβία και τον χαρακτηρίζει ακατάλληλο να διευθύνει αγώνες ενώ ζητά να μην οριστεί ξανά σε αγώνα της Εράνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Γριβοκωστόπουλος αναφέρει: 

«Το ΔΣ του ΑΠΣ Φιλιατρών η Εράνη βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, παρότι δεν το συνηθίζει να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε πόσες φορές στα χρονικά  έχει γίνει μία ομάδα να κερδίζει ένα παιχνίδι, ίσως και αδιάφορο βαθμολογικά, και να είναι αναγκασμένη να εκδώσει ανακοίνωση εναντίον ενός διαιτητή, όντας αηδιασμένη και έξω φρενών. Κυριολεκτικά ο διαιτητής κ. Τουρλουμούσης Νικόλαος αποτελεί δημόσιο κίνδυνο στα γήπεδα, και είναι τουλάχιστον ακατάλληλος να διευθύνει ποδοσφαιρικό αγώνα. Ούτε καν παιδικού πρωταθλήματος.

Στόχος του κυρίου Τουρλουμουση δεν είναι η ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα όπως πρέπει αλλά πώς θα γίνει πρωταγωνιστής και το πρόσωπο του αγώνα με τις υποδείξεις του. Στον αγώνα της ομάδας μας το σωματείο Αβία ο κ. Τουρλουμούσης έκανε διαιτητικά εγκλήματα. Αποβολή ανύπαρκτη, κάρτες ανύπαρκτες και εκεί που ήταν να δώσει, δεν έκανε τίποτα. Χαρακτηριστικό το εκτός φάσης χτύπημα ποδοσφαιριστή της Αβίας το οποίο υπέδειξε κίτρινη κάρτα εις βάρος μας για θέατρο του ποδοσφαιριστή μας.

Κατάφερε ένα ήσυχο παιχνίδι να το τινάξει στον αέρα και να οδηγήσει το φίλαθλο κοινό σε εξαγρίωση εναντίον του.

 

Δηλώνουμε αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι με τον εν λόγω διαιτητή, τον καταγγέλλουμε και  θα ζητήσουμε τον εσαεί αποκλεισμό του από τους αγώνες μας. Δεν θα κάνουμε τους σωματοφύλακες ούτε θα κλείσουμε τα σπίτια μας για έναν άνθρωπο που στερείται τουλάχιστον τα βασικά ενός διαιτητή. Θα προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουμε τόσο εμείς όσο και το άθλημα από τον κύριο Τουρλουμουση».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ