Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 19:30

"Σεβόμαστε την Κυπαρισσία, αλλά θέλουμε τη νίκη", λέει ο Β. Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε την Κυριακή ο Α.Ο. Φαραί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και παρέμεινε αήττητος για τέταρτη αγωνιστική. Η καλαματιανή ομάδα έχει μάλιστα την καλύτερη άμυνα της Α' τοπικής με μόλις ένα γκολ.


Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο  Κυπαρισσία που έχει το απόλυτο και διαθέτει την κορυφαία επίθεση (13 γκολ). Με άλλα λόγια το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι για τον Α.Ο. Φαραί. Ο προπονητής - παίκτης των Καλαματιανών Βασίλης Μπλέτσας μιλώντας για τη μεθαυριανή αναμέτρηση είπε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, όπως και τα προηγούμενα. Σεβόμαστε την Κυπαρισσία που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω να δείξουμε για μία ακόμα φορά το καλό μας πρόσωπο".
Ο Β. Μπλέτσας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το θετικό ξεκίνημα, αλλά και για την προσπάθεια στο ματς με τον Απόλλωνα: "Ηταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός σε εκτός έδρας ματς. Εμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά, για τον χαρακτήρα που βγάζουν στα παιχνίδια, αλλά και την παρουσία τους στις προπονήσεις.  Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που παίζουν, σε αυτούς που μπαίνουν αλλαγή, αλλά και σε όσους δεν αγωνίζονται. Σε αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστούν όλοι και έχουμε καταφέρει να είμαστε μια ομάδα".
Η προετοιμασία για την Κυπαρισσία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μοναδικό πρόβλημα τον Μπλέτσα που δεν θα αγωνιστεί  λόγω τραυματισμού.