Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 19:33

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δεν έχει έρθει η συντέλεια με τρεις ήττες", δηλώνει ο Σ. Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Το Διαβολίτσι ξεκίνησε νικηφόρα (4-1 την Ανδρούσα) το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ηττα τη δεύτερη αγωνιστική στη Μεθώνη με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα, ήττα εντός έδρας με 0-2 από τον Αστέρα Αρφαρών και νέα ήττα την περασμένη Κυριακή  εκτός έδρας με 2-1 από τον Τσικλητήρα Πύλου. Ετσι το Διαβολίτσι παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον αήττητο Εθνικό Μελιγαλά.


"Δεν έχει έρθει η συντέλεια με τρεις ήττες. Το πρόβλημα είναι πιο πολύ ψυχολογικό. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Ούτε εγώ, ούτε η διοίκηση δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Μας στοίχησε ψυχολογικά  η ήττα από τα Αρφαρά. Με την Πύλο όμως είδα σημάδια βελτίωσης και μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία", λέει για το άσχημο ξεκίνημα ο Σωτήρης Δημάκης.
Ο προπονητής του ΑΟΔ αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά: "Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό και είναι το φαβορί. Θα παίξουμε όμως στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό".
Η τελευταία προπόνηση ενόψει Εθνικού θα γίνει την Πέμπτη και τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Γεωργαντά και Ζάκκα που κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν το ματς. Το θετικό είναι ότι αποθεραπεύτηκε ο Ζερίτης.