Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 12:41

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-0: Πέταγε… φωτιές - Η πιο ευρεία νίκη με χατ τρικ Λαθύρη

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμα απολαυστική παράσταση στη Μεσσήνη έδωσε χθες ο Πάμισος, καθώς συνέτριψε με 6-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και φιγουράρει στην 3η θέση της Α' τοπικής, έχοντας πλέον την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (57 γκολ) μαζί με την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Η χθεσινή ήταν μάλιστα η πιο ευρεία σε έκταση σκορ φετινή νίκη των "πρασίνων" και στον αντίποδα η πιο βαριά ήττα για τους "ερυθρόλευκους", που "πληγώθηκαν" από την ταχύτητα των αντιπάλων τους. 

Ο Πάμισος είχε σε εξαιρετική μέρα τον Βαγγέλη Λαθύρη, ο οποίος κέρασε… χατ - τρικ και μία ασίστ για την ονομαστική του εορτή το Σάββατο, ενώ την άμυνα του Ολυμπιακού ταλαιπώρησε και ο Φραντζέσκο Μπίσα, ο οποίος επίσης σκόραρε και "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον Λαθύρη. Σκόρερ χρίστηκαν και οι νεαροί Παπαδόπουλος και Δρογγίτης. 

Ο Λαθύρης άνοιξε το "χορό" των γκολ στο 22' με πλασέ και στο 45' έκανε με δυνατό σουτ το 2-0. 

"Ολα τα λεφτά" το τρίτο γκολ

Στο 49'  ο Λαθύρης και πάλι πέτυχε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-0, αλλά όλα τα "λεφτά" ήταν η ενέργεια του Μπίσα, ο οποίος διέσχισε από αριστερά το μισό γήπεδο, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε για το Λαθύρη, που τελείωσε τη φάση.

Στο 68' οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Λαθύρης έγινε δημιουργός (κάθετη πάσα) και ο Μπίσα εκτελεστής, νικώντας στο τετ α τετ τον Λυμπερόπουλο. Στο 70' και στο 71' ο Λαθύρης έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει το τέταρτο προσωπικό του γκολ και στο 72' έγινε το 5-0. Ο Μπίσα πλάσαρε, ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πάμισος έφθανε με χαρακτηριστική ευκολία στο δεύτερο μέρος στα καρέ του Λυμπερόπουλου και στο 84' άγγιξε το έκτο γκολ, με τον Μπίσα στο δεύτερο δοκάρι να σουτάρει άουτ σε κενή εστία, ύστερα από γύρισμα του Λαθύρη. Στο 89' ο Μπίσα τροφοδότησε τον Χαρλέπα που από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ. 

Ο Δρογγίτης όμως στο 90' με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Λυμπερόπουλου, γράφοντας τον επίλογο του χθεσινού αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει αν επιδείξει μόνο ένα σουτ του Φέστα στο 82', το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Τρακάκης και ένα σουτ του Αναγνωστόπουλου στο 87' που πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τον Κασκάνη και την Τσουκάλη. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (60'  Καραπετιάν), Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας (60' Δρογγίτης), Μωράκης, Μπερερής, Δημητρακόπουλος (69' Χαρλέπας), Λαθύρης, Παπαδόπουλος, Μπίσα. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας, Τσαναλίας (64' Τσεκάνι), Πολυμενέας, Κολιός (63' Κοστρίβας), Μπαζάνης (55' Μπέρμπερι), Ηλιόπουλος, Τζίφας, Πουλάκος, Μαρούδας, Αναγνωστόπουλος.