Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 12:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Σε δύσκολη θέση οι «ερυθρόλευκοι»

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στο καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων έδωσε χθες η Κυπαρισσία, η οποία νίκησε με 2-1 τον Τέλλο Άγρα.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «κυανόλευκους» που την περασμένη αγωνιστική είχαν κερδίσει με το ίδιο σκορ τον Πανθουριακό εκτός έδρας.

Από την άλλη, ο Τέλλος Άγρας γνώρισε μια ακόμη ήττα μακριά από τους Γαργαλιάνους, όπου παραμένει χωρίς νίκη. Πλέον βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση καθώς είναι έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την 13η θέση και την Ανδρούσα, ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Φυσικά η 14η θέση που βρίσκεται σήμερα ο Τέλλος Άγρας θα οδηγήσει σε υποβιβασμό μόνο αν πέσει ο Τσικλητήρας από την Γ' εθνική, ενδεχόμενο που πλέον δεν είναι απίθανο. Στους Γαργαλιάνους φυσικά δεν θέλουν να ζουν με το άγχος τι θα κάνει η ομάδα της Πύλου, για αυτό και στόχος είναι να ανέβουν στην 13η θέση, από την οποία όμως απέχουν πλέον 4 βαθμούς. 

Στο χθεσινό ματς, στο 15' ο Σούπουλι με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην Κυπαρισσία με 1-0. Νωρίτερα, στο 10' ο Διακουμής είχε χάσει την καλύτερη ευκαιρία του Τέλλου Άγρα στο πρώτο ημίχρονο και την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ματς και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με κύριους πρωταγωνιστές τους Τσιμόπουλο και Κωνσταντόπουλο.

Τελικά το δεύτερο γκολ για την Κυπαρισσία ήρθε αρκετά αργά, στο 83', όταν μετά από κάθετη πάσα του Τσιμόπουλου, ο Σούπουλι κέρδισε πέναλτι από τον Λαμπίρη και ο Γιαννόπουλος το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το 2-0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι φώναξαν ότι ο Σούπουλι είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ. 

Ο Τέλλος Άγρας ξαναμπήκε στο ματς στο 86' όταν μείωσε σε 2-1 με τον Τζωρτζίνη ενώ είχε μια καλή φάση για να πάρει το βαθμό με τον Διακουμή στο 94'. 

Να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Σπύρου Τσίκινη από την τεχνική ηγεσία του Τέλλου Άγρα, την ομάδα των Γαργαλιάνων κατέβασαν στο χθεσινό ματς οι παίκτες Λ.Ν. Ανδρώνης και Τσίμπιτσης. 

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Βρυώνη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιοπ, Κωνσταντόπουλος (89' Σταματόπουλος), Ανδρεόπουλος (76' Θεοχαρόπουλος), Τσιμόπουλος, Σούπουλι, Ζαφείρης. 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Τζωρτζίνης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπουντάς, Μπούμπα, Λ.Χ. Ανδρώνης, Διακουμής, Νικολόπουλος, Πατσιώτης (46' Αντ. Στασινόπουλος), Ανεστόπουλος (80' Καμινάρης). 

 

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr