Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 20:26

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Και τώρα η... Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον


Το ματς με την Καλαμάτα πέρασε, αλλά τα δύσκολα συνεχίζονται για το Μεσσηνιακό.  Οι "πράσινοι" θα δώσουν την Κυριακή το τέταρτο φετινό εκτός έδρας ματς σε μόλις έξι αγωνιστικές με αντίπαλο την Ερμιονίδα. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην πρώτη 4άδα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής, έχοντας μόνο
μια ήττα, ενώ έχουν κερδίσει και τα τρία ματς στο γήπεδό τους με Εθνικό Σαγέικων, Καλαμάτα και Κόρινθο.


Ο Μεσσηνιακός όμως θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία, αφού αγνοεί την ήττα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα από τις 22 Σεπτεμβρίου όταν έχασε 1-0 στο Μεσολόγγι. Ακολούθησε η νίκη στο Ναύπλιο με 2-1 επί του Πανναυπλιακού, το εντυπωσιακό 5-0 με τον Εθνικό Σαγέικων στην Καλαμάτα και οι ισοπαλίες με Βάρδα 0-0 (εκτός) και Καλαμάτα 1-1 (εντός). Οι "πράσινοι"  μετρούν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι και αν συνεχίσουν το σερί με την Ερμιονίδα, τότε θα εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στη Γ' εθνική, αλλά για να επιτευχθεί χρειάζεται πορεία πρωταθλητισμού με δεδομένο ότι θα υποβιβαστούν οχτώ ομάδες.
Να σημειωθεί ότι ο προσεχής αντίπαλος του Μεσσηνιακού έχει 10 βαθμούς και γκολ 7-2, ενώ οι καλαματιανοί 8 με τέρματα 8-3, έχοντας όμως δώσει περισσότερα εκτός έδρας ματς.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στη φυσική έδρα της ομάδας, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κατσούλη και Ελβιο Μάνα. Ο Δημήτρης Τσάκωνας απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και το ίδιο θα συμβεί μάλλον και αύριο, όπου η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Θυμίζουμε, ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Μπεγέτης.

Σφυρίζει ο Γκάμαρης

Αθηναίοι διαιτητές θα σφυρίξουν τον κυριακάτικο αγώνα της Ερμιονίδας με το Μεσσηνιακό (3 μ.μ.) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Συγκεκριμένα ρέφερι θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης και βοηθοί οι Γιώργος Τσιλιπάνος και Παναγιώτης Κορτέσης. Παρατηρητής θα είναι η Ελένη Κυρίου από την Αρκαδία.