Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 14:55

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΕΡΑΝΗ 0-0: Πήραν τον βαθμό οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η προχθεσινή βραδινή αναμέτρηση του Α.Ο. Φαραί με την Εράνη, που έληξε ισόπαλη με 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τις δύο ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν με στόχο τη νίκη, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τον Μούσα, αλλά δεν ευτύχησαν να αξιοποιήσουν κάποια ώστε να φτάσουν στη νίκη. Πέρα από τις φάσεις για γκολ που δημιούργησαν στη διάρκεια του ματς, ζήτησαν και δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο, αλλά φωνάζουν κυρίως για αυτό του β' μέρους. Συγκεκριμένα στο 29' σε προωθημένη μπαλιά ο Σεριάτος "τσίμπησε" την μπάλα, αλλά βρέθηκε στο έδαφος από επαφή του με τον Κώτσο, όμως ο διαιτητής Λάμιας έδωσε συνέχεια στο ματς. Η δεύτερη περίπτωση πέναλτι ήταν στο 85' όταν οι Κακαλής και Μαυροειδάκος συνδυάστηκαν ωραία από τη δεξιά πλευρά και ο δεύτερος μπήκε στην περιοχής και από μαρκάρισμα του Βλάμη βρέθηκε στο έδαφος, όμως και εδώ ο Λάμιας δεν είδε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η Εράνη μπορεί να μην απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μάρη, όμως κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι καλές στιγμές

Στο 20' από κόρνερ του Κουρέα ο Σεριάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταματελόπουλος σούταρε για να διώξουν οι αμυντικοί σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 65' από φάουλ του Κουρέα ο Μούσα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 71' από σέντρα του Κακαλή και πάλι ο Μούσα με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76' σέντρα του Κακαλή, ο Μούσα επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά, πήδηξε σε λάθος χρόνο και δεν τη βρήκε όπως ήθελε στέλνοντας την άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 78' ο Σταματελόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Σαμιώτης (60' Μαυροειδάκος), Πιτσιλής (80' Μάραντος), Κουρέας, Μούσα, Σεριάτος, Παχής, Τσέρτος (70' Σπανός), Σταματελόπουλος, Κακαλής.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης, Πέπας, Μιχαλακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Σταματόπουλος, Κώτσος, Σπυρόπουλος (80' Φούντας), Χρονόπουλος, Νικολακόπουλος (87' Χότι), Διονυσόπουλος (90' Π. Κωνσταντόπουλος).