Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:47

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-4: Ανετη νίκη των πρωτοπόρων

Γράφτηκε από τον

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Σπερχογεία μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Νέου Αρι με 4-0.

Οι "ταύροι" αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Παπαβασιλόπουλου, πέτυχαν 4 γκολ, ενώ έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα με τους Μπάλα, Παγώνη, Χριστόπουλο, Ι.Ν. Γιακουμή και Ζουμπόπουλο.

Πέναλτι και γκολ

Στο 25' σε σέντρα του Χριστόπουλου ο Κυριακούλης πήδηξε στον αέρα για να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, αλλά τη βρήκε με το χέρι και αμέσως ο διαιτητής Ρέκκας σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Α. Δικαίος με εύστοχο σουτ έκανε το 0-1. Ένα λεπτό μετά ο Καρούμπας κέρδισε πέναλτι από τον Γ. Δωδέκατο. το εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Τσούλος απέκρουσε και γλίτωσε τη Σπερχογεία από την ισοφάριση. Στο 40' μετά από σέντρα του Παγώνη ο Ζουμπόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 68' ανατροπή του Παγώνη από αμυντικό και πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και σημείωσε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 72' ο Χριστόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κυριόπουλος, Κατσιμαγκλής, Καρούμπας, Αναστασόπουλος (77' Π. Σκουράκης), Ι. Σκαλιώτης, Κυριακούλης (43' Ε. Σπηλιώτης), Μπάκας, Φλέσσας, Ζούζουλας, Κωστόπουλος.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Θ. Δημητρίου, Μπαλαούρας, Αρ. Δικαίος, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Ζουμπόπουλος, Μπάλας, Παγώνης, Χριστόπουλος (75' Ηρ. Καραχάλιος), Ι.Ν. Γιακουμής (70' Ι. Καραχάλιος).