Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 13:59

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-0: Εξασφάλισε την παραμονή με Ζωγόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-0: Εξασφάλισε την παραμονή με Ζωγόπουλο

 

Tην παραμονή του στην A1 κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά ο Χανδριναϊκός τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε μιας και βρέθηκε 9 βαθμούς πάνω από τον προτελευταίο Μεσσηνιακό και ενώ υπερτερεί σε ισοβαθμία.

H ομάδα του Δημήτρη Μάλαμα κέρδισε το Σάββατο στο γήπεδο του Σουληναρίου τον Αστέρα Μικρομάνης με 1-0.

Σε ότι αφορά το ματς, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 65' όταν σε φάουλ του Δ. Κατσιγιάννη ο Ζωγόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Βέβαια νωρίτερα είχε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Η πρώτη στο 3ό λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους ο Σαχινάι ανετράπη στην περιοχή από τον Αθ. Καρδάση και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε το πέναλτι. Ο Κόντι που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπρέγκου, που απέκρουσε. Η δεύτερη ήταν στο 60' όταν μετά από ατομική ενεργεί ο Κόντι πέρασε και τον τερματοφύλακα, στη συνέχεια έκανε το πλασέ, όμως έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά έφυγε άουτ.

Ο Αστέρας Μικρομάνης, πήγε για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, παρότι στη σύνθεση του είχε και νεαρούς παίκτες, ενώ τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Μπρέγκου, ο οποίος μάλιστα κατόρθωσε να αποκρούσει και το πέναλτι στις καθυστερήσεις του α' μέρους. Γενικά στο παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά στο 85' είχε τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χασάπη ο Σουλιμάς με κεφαλιά αρχικά και στη συνέχεια ο Κουρούπης με σουτ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αφού ο Νικητόπουλος απέκρουσε και τις δύο φορές, ενώ στην 3η προσπάθεια ο Αθ. Καρδάσης σούταρε για να αποκρούσει ο Ζωγόπουλος σχεδόν πάνω στη γραμμή με τα πόδια (με τάκλιν).

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κόντι, Μητρόπουλος(49' Δ. Κατσιγιάννης), Φωτόπουλος, Μεμουσάι (92' Κανάκης), Ζωγόπουλος, Σαχινάι, Καρλής (90' Κούρταλης), Γιάνναρης, Καλδής, Λύρας.

ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Μπρέγκου, Μ.-Κ. Σκαρπαλέζος (84' Μητσέας), Αθανασόπουλος (89' Δούσης), Μαυροειδής, Σουλιμάς, Κουρούπης, Π. Καρδάσης (46' Χασάπης), Μωραγιάννης, Αθ. Καρδάσης, Παυλόπουλος, Κωνσταντακόπουλος.

Φωνές για το γκολ

Παράπονα από τον διαιτητή Γκούμα και τον βοηθό διαιτητή Καυκά, έχουν οι φιλοξενούμενοι, που υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζωγόπουλου, πριν σκοράρει.  

 

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ο προπονητής της Μικρομάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί σε πολλά ματς. Κυρίως σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Μπρέγκου, Μ.-Κ. Σκαρπαλέζος, Κουρούπης, Κωνσταντακόπουλος και Μωραγιάννης.