Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 14:53

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Ισοπαλία με παράπονα από τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημειώθηκαν στο α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός Ανάληψης και ο Ηρακλής Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 προχθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Για τους γηπεδούχους η ισοπαλία χαρακτηρίζεται ως πισωγύρισμα γιατί πήγε στράφι η ισοπαλία, που απέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική από την διεκδικήτρια της ανόδου Ομόνοια. Βέβαια έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του Καρβούνη και του βοηθού του Μπασιλάρη γιατί ο τελυταίος στο 82' υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ζερβάκο, που σκόραρε. Ένα γκολ που θα έδινε τρεις σημαντικούς πόντους στους "ερυθρόλευκους" και θα αύξανε τις ελπίδες τους για παραμονή.

Από την άλλη ο Ηρακλής που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, παρατάχθηκε στον αγώνα με νεαρούς παίκτες, καθώς το προπονητικό δίδυμο Γιάννης Ζαπρόπουλος, Άρης Γαλανόπουλος έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε τέσσερις 15χρονους. Συγκεκριμένα ξεκίνησε στην αρχική 11άδα ο Φίλιππος Παναγόπουλος, τον αντικατέστησε ο Σταύρος Αδαμόπουλος και έπαιξαν ως αλλαγή οι Γιάννης Κορμπής και Αντζις Αρμπέρ, ενώ τη δεύτερη του συμμετοχή είχε ο 18χρονος τερματοφύλακας Κώστας Παπαδέας. 

Τα γκολ

Στο 14' ο Γκελγκέρια με ατομική ενέργεια από αριστερά έφτασε στην περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Σπαντιδέας με κεφαλιά  πέτυχε το 0-1. Στο 37' από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Σακκά αυτός έφτασε στην περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Αβιζιώτης με κεφαλιά σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Το ακυρωθέν γκολ

Στο 82' από φάουλ του Αβιζιώτη, σχεδόν σαν κόρνερ, ο Ζερβάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Καρβούνης με τη υπόδειξη του βοηθούς του Μπασιλάρη το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ήταν έντονες και είχαν σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο παράγοντας Σταύρος Σκουρλέτης. Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι για πολλοστή φορά τους αδικεί η διαιτησία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος (80' Καννάς), Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος (70' Βανικιώτης), Μουτσούλας, Σακκάς, Μιχαλόπουλος (65' Κ. Δουρούμης), Αβιζιώτης.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κ. Παπαδέας, Τζ. Παπαδέας (90' Κορμπής), Μπρακούλιας (88' Αρμπέρ), Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος, Γ. Παπαδέας, Κωνσταντόπουλος, Μπακλαβάς, Γκελγκέρια, Σπαντιδέας, Παναγόπουλος (55' Αδαμόπουλος).