Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 16:18

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Παίζει τους κόπους μιας χρονιάς με Δώριο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Ολυμπιακός Ανάληψης να μην κέρδισε το Σάββατο τον Ηρακλή (1-1), αλλά αύξησε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον προτελευταίο Μεσσηνιακό, που ηττήθηκε από τον Αίαντα (1-0).

Ως εκ τούτου οι "ερυθρόλευκοι" κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την παραμονή. Ο Ολυμπιακός στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στην Α1 τοπική, θα παίξει κατά σειρά με Δώριο εντός, Χώρα εκτός και Κορώνη εντός. Στον αντίποδα ο Μεσσηνιακός θα δώσει και τα τρία ματς στην έδρα του, αλλά τα δύο είναι με ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, το Ασπρόχωμα και την Ομόνοια, ενώ στο φινάλε οι "πράσινοι' θα υποδεχτούν τον Ηρακλή Καλαμάτας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Αναστασόπουλος παραδέχεται ότι: ¨Το καλό είναι ότι εξαρτάται από εμάς, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η κατάσταση είναι ρευστή". Για τον Δ. Αναστασόπουλο το κυριακάτικο παιχνίδι με το φορμαρισμένο Δώριο,  που μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς.

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Την Κυριακή όμως παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Με νίκη θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα".

 

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί εδώ και καιρό οι τραυματίες Χόλμπαν, Βλαχάκης και Κουτσοπέτρος, ενώ οι Βανικιώτης, Πράττης και Κ. Δουρούμης απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.