Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 13:08

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Πρεμιέρα με το δεξί για Υαλοτεχνική, Ξυλοκόπους και Auto Berlin

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε η περσινή πρωταθλήτρια Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος στο φετινό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Η Υαλοτεχνική λύγισε με σκορ 1-0 την αντίσταση του ΚΤΕΛ, που επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά από 16 χρονιά.

Με το δεξί μπήκαν ακόμα οι Ξυλοκόποι κερδίζοντας εύκολα τους λογιστές με 7-0, καθώς και το Auto Berlin που νίκησε με 4-0 το 9ο Σύνταγμα Πεζικού στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική.

Η ταυτότητα των προχθεσινών τριών αναμετρήσεων έχει ως εξής:

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΤΕΛ 1-0

Με πέναλτι του Γιάννη Αθανασόπουλου λίγα λεπτά πριν το τέλος, ήρθε η πρώτη νίκη για την Υαλοτεχνική. Νωρίτερα, στο  29' ο Αθανασόπουλος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44' ο Μητρογιαννόπουλος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Στο 73' από το σουτ του Βαβαρούτσου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σμύρνη και ο διαιτητής Μπασιλάρης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ετσι ο Αθανασόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-0.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Δημητρουλόπουλος (8' κοντινό σουτ, 66' σουτ), Τσιγαρίδης (23' μακρινό σουτ, 26' φάουλ έξω από την περιοχή), Δ. Χριστόπουλος (48' πλασέ), Αθανασόπουλος (52' πλασέ), Βαβαρούτσος (54' διαγώνιο σουτ), Καδάς (71' διαγώνιο σουτ), Γρηγορόπουλος (75' μακρινό σουτ) και Θειακός (77' σουτ).

Στο 64' οι παίκτες της Υαλοτεχνικής ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Βασιλόπουλος άθελα του έδιωξε την μπάλα με το χέρι.

Διαιτητής ήταν ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και Α. Μιχαλόπουλο.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Γ. Χριστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος, Βαβαρούτσος, Ηλιόπουλος, Χαλούλος (67' Θειακός), Τενέντες (34' Μπαρμπίτσας), Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μαραγκός (41' Γργορόπουλος).

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Σακκάς (49' Βασιλόπουλος), Μητρογιαννόπουλος (45' Σμυρνής), Τσίχλης (62' λ.τρ. Σκαρτσίλης), Καλύβας, Καδάς, Κάντζας (38' λ.τρ. Καπερνέκας), Δημητρουλόπουλος, Δ. Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης (41' Μπανίκα), Μπουγάς (58' Καράμπελας).

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ 7-0

Εύκολο βράδυ είχαν προχθές οι Ξυλοκόποι, όπως φαίνεται και από το τελικό 7-0 με τους Λογιστές. Οι νικητές εντυπωσίασαν στον πρώτο τους φετινό αγώνα και άφησαν υποσχέσεις για καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Στο ματς, στο 23' ο Τσαμπούρης απέφυγε έναν αμυντικό και τον Μαρινόπουλος και με συρτό σουτ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Στο 26' ο Καμπαναράκης με καλοκτυπημένη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Μαρινόπουλου και "έγραψε" έτσι το 2-0. Στο 31' ο Εμιρζάς με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 41' ο Πεχλιβάνης με πλασέ σημείωσε το 4-0. Στο 51' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Εμιρζά πέτυχε το 5-0. Στο 66' σουτ του Παπαγεωργακόπουλου απέκρουσε ο Νικολόπουλος και στην επαναφορά ο Λουκόπουλος σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 6-0. Στο 78' ο Λουκόπουλος τροφοδότησε τον Τσαμπούρη και αυτός με συρτό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 7-0. 

Στο 5' ο Εμιρζάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 9' και πάλι ο Εμιρζάς με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ταμπούρης (19' σουτ) και Εμιρζάς (25').

Διαιητητής ήταν ο Τσακόπουλος και βοηθοί διαιτητές οι Ρουμελιώτη, Τζιαμουράνη.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Κόκκινος (41' Πεχλιβάνης), Παπαγεωργίου, Σαρδελάς, Κοκώνης, Καμπαναράκης, Λουκόπουλος, Ταμπούρης, Εμιρζάς, Σπάγος (41' Καπνίσης), Παπαγεωργακόπουλος.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Μαρινόπουλος (41' Νικολόπουλος), Δουλάμης (41' Παναγιωταράκος), Ηλ. Κοντέας (54' Ζερβάκης), Πουρνάρας, Β. Κοντέας (52' Κότσης), Κανελλόπουλος (41' Λιάππας), Ξυδέας, Κοκονούζης (59' Απ. Δαβίλλας), Κούβελας (67' Γαϊτανάρος), Κ. Δαβίλλας, Φαράντος (41' Αλεξόπουλος). 

AUTO BERLIN - 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 4-0

Από το πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε με 3-0 καθάρισε τη νίκη το Auto Berlin απέναντι στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού.  Στο 9' σέντρα του Γ. Τσιγαρίδη στο α' δοκάρι ο Πολιτόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 28' σε μπροστινή μπαλιά ο Γ. Τσιγαρίδη πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 2-0. Στο 40' μπροστινή μπαλιά του Ντανταβασίλη στον Γ. Τσιγαρίδης αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και έκανε τη σέντρα για τον Πολιτόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ "έγραψε" το 3-0. Στο 55' ο Γ. Τσιγαρίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 56' σέντρα του Μωράκη στο β' δοκάρι για τον Ε. Γιαννόπουλο, αυτός με πλασέ σημείωσε το 4-0. Στο 72' ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Καλές φάσεις για γκολ είχαν οι Μωράκης (3' μακρινό σουτ), Γ. Τσιγαρίδης (14' διαγώνιο σουτ, 27' πλασέ, 32' διαγώνιο σουτ), Ντανταβασίλης (59' σουτ), Μανιάτης (77' μακρινό σουτ), Ε. Γιαννόπουλος (80' πλασέ) και Κατσούλης (81' συρτό σουτ). 

Διαιτητής ήταν ο Νιάρχος και βοηθοί διαιτητές οι Ρηγόπουλος, Βανικιώτης.

AUTO BERLIN: Κριαράς, Καλαποθάκης (58' Αθ. Τσιγαρίδης), Μαντούκας, Μανιάτης, Ντανταβασίλης, Καραμπάγιας, Βρυώνης (60' Καρόπουλος), Μωράκης (67' Κατσούλης), Πολιτόπουλος (41' Ε. Γιαννόπουλος), Μπελαούρης (41' Καλατζής), Γ. Τσιγαρίδης. 

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής (60' λ.τρ. Καραλής), Γεωργόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπαλάσης, Θεοδωρακόπουλος (59' Παπαδόπουλος), Γιακουμής, Ανδριανόπουλος, Μελισουργός, Μαντζώρος (41' Ι. Γιαννόπουλος), Πάτσουλας, Μπάρλος.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 3 Απριλίου

Λογιστές -9ο Σύνταγμα (7 μ.μ.)

ΚΤΕΛ-Auto Berlin (9 μ.μ.) 

Τετάρτη 5 Απριλίου 

Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode cafe - Ξυλοκόποι (5 μ.μ.)

Μπαρτσελιώμα - Μηχανικοί (7 μ.μ)

Αναδόμηση/Kατασκευή - Υαλοτεχνική Βασιλοπούλας (9 μ.μ.)

 

* Ολα τα ματς θα γίνουν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης.