Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 15:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Βολική ισοπαλία και για τους δύο

Γράφτηκε από τον

 

Ενα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Α' τοπικής έγινε χθες στο "Β. Μαλαφέκας" με την Ανδρούσα και το Διαβολίτσι να μένουν στο 0-0. 

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και σε συνδυασμό με τη νίκη του Τσικλητήρα στο Λουτράκι, έμειναν αμφότεροι ευχαριστημένοι.

Αξιοσημείωτο πως το ίδιο αποτέλεσμα είχε έρθει και στο ματς του πρώτου γύρου!

Το χθεσινό παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους 120 φιλάθλους που το παρακολούθησαν, μιας και το θέαμα απουσίαζε με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε διαγωνισμό λαθών.

Οτι καλό έγινε στο πρώτο μέρος ήταν στο τελευταίο 8λεπτο.

Στο 37' το σουτ Τσουκαλά κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα το ψηλοκρεμαστό σουτ του Εμμανουήλ έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 41' με τον Ιμεράσι να σεντράρει και τον Τσέλα να παίρνει την κεφαλιά, που κόντραρε στον Θεοδωρόπουλο και βγήκε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαραγκούλιας, με τον Τσέλα να στέλνει με διαγώνιο σουτ την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το... θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο και η μοναδική αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 53' όταν ο Τσουκαλάς μετά από ατομική ενέργεια από αριστέρα έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Κοσμά να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με την ισοπαλία και ο αγώνας έληξε χωρίς την παραμικρή... συγκίνηση.

Πολύ εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη και τους βοηθούς τους Κασκάνη και Βρυώνη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Ιμεράσι, Τσώνης, Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (62' Βοσνάκης), Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας (72' λ. τρ. Δέδες), Τσέλα, Θεοδοσόπουλος (58' Μάλαμας), Μουλαβασίλης.

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Τσουκάλης, Σταματόπουλος, Μπαλόπουλος, Θεοδωρόπουλος (70' λ.τρ. Μαραβέλας), Καλογερόπουλος (79' Α. Ντουμάνι), Κρεμύδας, Τσουκαλάς (88' Φ. Ντουμάνι), Εμμανουήλ, Παπαδόγιαννης, Αθανασόπουλος.