Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 15:56

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 4-0: Επιβλητική νίκη

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 4-0: Επιβλητική νίκη

Επιβλητική νίκη σημείωσε το Σάββατο στο "Γιώργος Λουκαρέας" ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 4-0 τον Μιλτιάδη.

Οι "ερυθρόλευκοι" παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο β' μέρος κατάφεραν να αξιοποιήσουν 4 από τις ευκαιρίες που είχαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πόντων. Μάλιστα και τα 4 γκολ προήλθαν από ωραίες ενέργειες των παικτών, ενώ το τελευταίο γκολ σημείωσε ο 17χρονος Παναγιώτης Μπαζάνης, το οποίο ήρθε ως επιβράβευση για την καλή του παρουσία στο παιχνίδι.

Ο Μιλτιάδης δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με μόλις δύο φάσεις μία σε κάθε ημίχρονο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο 4ό λεπτό σε σπρώξιμο του Πολυχρονόπουλου από τον Πολυμενέα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι με τον προπονητή Κώστα Λαμπρόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή Πλακογιάννη, ο οποίος δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Γκολ και φάσεις

Στο 28' μπροστινή μπαλιά του Πουλάκου για τον Τσαναλία, αυτός κατάφερε να πάρει την μπάλα πριν την μπλοκάρει ο Αλεξόπουλος και με συρτό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 56' σέντρα του Πουλάκου στο β' δοκάρι, ο Μαρούδας δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά, όμως κοντρόλαρε την μπάλα και με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 2-0. Στο 73' σέντρα του Μαρούδα στο πίσω δοκάρι ο Κολιός με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Στο 89' μπαλιά του Μαρούδα για τον Μπαζάνη αυτός βγήκε μόνος απέναντι στον Αλεξόπουλο και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο 32' σουτ του Γαλάνη σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Λυμπερόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Στο 39' πάσα του Μπέρμπερη σε Πουλάκο, αυτός έκανε αμέσως το σουτ από τη γραμμή της περιοχής για να μπλοκάρει σταθερά ο Αλεξόπουλος. Στο 45' ο Μαρούδας προσπάθησε να σκοράρει με συρτή εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 60' ο Πουλάκος μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Αλεξόπουλος και στην επαναφορά επιχείρησε ξανά το σουτ, όμως έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα του Μιλτιάδη. Στο 62' σέντρα του Μπαζάνη για τον Μαρούδα αυτός σούταρε λίγο έξω από την περιοχή για να αποκρούσει σωτήρια ο Αλεξόπουλος. Στο 70' σουτ του Μαρούδα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Αλεξόπουλος διώχνοντας την μπάλα πλάγια όμως στη συνέχεια δεν πρόλαβε να τη διώξει και κατέληξε κόρνερ. Στο 78' ο Τσεκάνι έκανε τη σέντρα στην περιοχή, όμως πριν προλάβει κάποιος συμπαίκτης του να επωφεληθεί, ο Βασιλόπουλος έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Στο 82' ο Τζίφας με φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών, στη αριστερή πλευρά της εστία του Αλεξόπουλου. Στο 85' ο Τσέρτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Λυμπερόπουλος που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι με το ένα χέρι απέκρουσε σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας (67' Ανδρεάκος), Σ. Μπάλλας (71' Κολιός), Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Μπέρμπερη, Μπαζάνης, Τζίφας, Πουλάκος (75' Τσεκάνι), Μαρούδας, Τσαναλίας.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Βέλλης, Γαλάνης, Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κοτσίρης, Πάλιας, Παυλόγιαννης, Πολυχρονόπουλος (64' Λακριντής), Τσέρτος.