Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 17:31

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΒΙΑ 2-0: Εύκολο τρίποντο με Διακουμή, Μπουντά

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες για τον Τέλλο Αγρα που επικράτησε με 2-0 της Αβίας και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 13η Ανδρούσα.

Οι Γαργαλιανιώτες με όπλο την έδρα τους πήραν αυτό που ήθελαν και παράλληλα άκουσαν με... ανακούφιση το διπλό του Τσικλητήρα στο Λουτράκι, ενώ η Αβία έχει συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα του υποβιβασμού. 

Και τα δύο τέρματα των "ερυθρολεύκων" σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 4' ο Διακουμής με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 30' η Αβία είχε ένα καλό σουτ με τον Αλντέσκου που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 37' ο Διακουμής έδωσε στον Μπουντά που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, με τους Μανιατές να φωνάζουν για οφσάιντ του Διακουμή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και μεγάλη φάση δεν σημειώθηκε.

Το ματς σφύριξε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Αντωνόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης (46' λ.τρ. Κ. Στασινόπουλος), Τσίμπιτσης, Γεωργακόπουλος, Πότσης, Γεωργόπουλος, Ανεστόπουλος (72' Τζωρτζίνης), Λ.Χ. Ανδρώνης, Μπουντάς, Διακουμής, Νικολόπουλος (46' Πατσιώτης), Μπούμπα.

ΑΒΙΑ: Κολοκούβαρος, Γκλίκα, Ν. Γεωργίκος (40' Μητσέας), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Μανιατέας, Αλντέσκου (60' Δ. Γεωργουλέας), Γιαννέας (50' Δ. Γεωργουλέας), Κορμπής, Βαβαρούτσος.

Πένθος και ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Σερέτη

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε βαριά ατμόσφαιρα εξαιτίας του θανάτου του πρώην προέδρου του Τέλλου Αγρα Γιώργου Σερέτη. 

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή το Σάββατο τα ξημερώματα νικημένος από την επάρατη νόσο και στη μνήμη του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, 

ενώ οι παίκτες του Αγρα αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

 

Ο Σερέτης είχε διατελέσει πρόεδρος πριν από αρκετά χρόνια στη μεγάλη ομάδα των Γαργαλιάνων, επί πολλά χρόνια ήταν παράγοντας, ενώ ήταν από τους πιο φανατικούς φίλους των "ερυθρολεύκων" και παρακολουθούσε ανελλιπώς τα παιχνίδια του αγαπημένου του Αγρα.

Φώτο: gargalianoionline.gr