Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 18:32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΔΩΡΙΟ 2-2: Γκολ - "μαχαιριά" με Κατσίβα στο 89'

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΔΩΡΙΟ 2-2: Γκολ - "μαχαιριά" με Κατσίβα στο 89'

 

Ενα γκολ του Κατσίβα στο 89' έδωσε το βαθμό χθες στο Δώριο και στέρησε από τον Ολυμπιακό Ανάληψης μια νίκη που θα του εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. 

Το τελικό 2-2 διατηρεί σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό που πάντως έχει ακόμη την κατάσταση στα χέρια του αφού είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Μεσσηνιακό. 

Στο 32' από σέντρα του Ε. Χρονόπουλου, ο Ζερβάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 37' ο Κατσίβας με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 49' ο Σακκάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πετριτάι  και πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Β. Δουρούμης και έβαλε μπροστά στο σκορ τους "ερυθρόλευκους" κάνοντας το 2-1. Στο 89' μετά από ωραία ενέργεια ο Γεωργιόπουλος απέφυγε έναν αντίπαλό του και έκανε τη σέντρα για τον Κατσίβα, αυτός πετάχτηκε στο α' δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο 25' ο Κατσίβας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καραμπάτο, όμως η κεφαλιά που έκανε κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 50' ο Κομάν σούταρε από πλεονεκτική θέση με το δεξί (αν και είναι καλύτερο με το αριστερό πόδι) και ο Καραμπάτος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 56' ο Κατσίβας βγήκε μόνος με τον Καραμπάτο, εξαπέλυσε σουτ-κεραυνό, αλλά και πάλι ο πρώτος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 70' σέντρα του Γεωργιόπουλος για το Κατσίβα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, με τον Καραμπάτο να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος, Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Σακκάς (85' Βανικιώτης), Μιχαλόπουλος (70' Καννάς), Αβιζιώτης (80' Πελεκάσης).

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετριτάι, Πετράκος, Μεμά (90' Παντελής), Γεωργιόπουλος, Ζέππος, Γκιάτα, Μπόρα, Μπογκάσα (75' Βεσέλης), Κομάν (75' Παπαδόπουλος), Κατσίβας.