Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 11:57

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 4-1: Νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ηρακλής Καλαμάτας επιβλήθηκε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" του Παπαφλέσσα Χώρας με 4-1.

Οι "κυανόλευκοι" επέστρεψαν στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές, όπου είχαν 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο χθεσινό ματς έδειξαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, πήραν τους τρεις πόντους και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πέρα από τα 4 γκολ είχαν και άλλες φάσεις για να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ. Σίγουρα το γρήγορο γκολ που πέτυχαν πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό στο ματς έπαιξε το ρόλο του.

Ο Παπαφλέσσας Χώρας σε ένα ακόμη ματς παρατάχθηκε με απουσίες, καθώς στους 5 μόνιμους απόντες, προστέθηκαν οι Θ. Τσόπελας, Επ. Καγιάς λόγω ίωσης και ο τραυματίας Μίντζηρας (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο προφυλάχθηκε) και έτσι η προσπάθειά του να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ήταν δύσκολη εξ αρχής. Παρόλα αυτά κατόρθωσε να μειώσει προσωρινά το σκορ, ενώ είχε και δύο καλές στιγμές για να βάλει και άλλα γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Τα γκολ 

Στο 40ό δευτερόλεπτο, μετά από κάθετη πάσα του Μπακλαβά ο Σπαντιδέας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 27' μετά από κόρνερ του Κωνσταντόπουλου ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 37' μετά από φάουλ του Γ. Καγιά ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 60' από ωραία ενέργεια και συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Γκελγκέρια, ο οποίος έκανε την πάσα στον Σπαντιδέα και αυτός με προβολή μέσα περιοχή "έγραψε" το 3-1. Στο 83' ο Αδαμόπουλος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 4-1. 

Οι δύο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Ηρακλής στο α' ημίχρονο με τους Κωνσταντόπουλο (2 σουτ), Μουρούφα (1 σουτ) και στο β' μέρος με τον Σπαντιδέα (1 σουτ).

Η ομάδα της Χώρας είχε δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 65' από σέντρα του Σκουφάκη ο Γκεβόρι έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Κουκούτσης. Η δεύτερη στο 75' την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Ι. Τσόπελα, μετά την σέντρα του Γ. Καγιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας, Γεωργακόπουλος, Πλαγιανός, Γ. Παπαδέας (82' Αδαμόπουλος), Μουρούφας, Μπακλαβάς (75' Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Γκλελγκέρια, Σπαντιδέας.

 

ΧΩΡΑ: Νικολόπουλος, Σκουφάκης, Μαθιός, Β. Κανελλόπουλος, Ρουσόπουλος, Δ. Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Γ. Καγιάς, Καλογερόπουλος, Δημόπουλος (72' Αναστασόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (60' Ι. Τσόπελας).