Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 12:19

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-2: Χορταστικό παιχνίδι

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-2: Χορταστικό παιχνίδι

Με σκόρερ τους Αλεξόπουλο (3) και Κ. Παπαβασιλόπουλο ο Αστέρας Μικρομάνης επικράτησε προχθές εντός έδρας με 4-2 του Νέου Αρι.

Στο 2' από φάουλ του Π. Καρδάση, ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Αλεξόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Φλέσσας με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή πέρασε την μπάλα από το "τείχος" και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 34' ο Ι. Σκαλιώτης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά στον σκορ το Νέο Αρι κάνοντας το 1-2. Στο 71' μετά από κάθετη πάσα του Παυλόπουλου, ο Αλεξόπουλος μπήκε περιοχή και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75' ο Κ. Παπαβασιλόπουλος με γυριστό σουτ (ψαλιδάκι) μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-2. Στο 76' σουτ του Π. Καρδάση απέκρουσε ο Αθ. Παπαβασιλόπουλος και στην επαναφορά ο Αλεξόπουλος με προβολή έκανε το 4-2.

Στο 45' ο Αλεξόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αθ. Παπαβασιλόπουλο και ο διαιτητής Ρέκκας σφύριξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κ. Παπαβασιλόπουλος και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

• Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρια αμυντικών, το πρώτο στο 25' και το δεύτερο στο 37'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Μ.-Κ. Σκαρπαλέζος (54' Κωνσταντακόπουλος), Αθ. Καρδάσης, Μαυροειδής, Μπούρας-Σουλιμάς, Κουρούπης (46' Μωραγιάννης), Π. Καρδάσης, Κοτσιλιέρης, Παυλόπουλος (83' Κορομηλάς), Κ. Παπαβασιλόπουλος, Αλεξόπουλος.

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Αθ. Παπαβασιλόπουλος, Κατσιμαγκλής, Ζούζουλας (79' Κυριακούλης), Αναζίκος, Φλέσσας, Καρούμπας, Αναστασόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Μπάκας, Κάλελης (20' λ.τρ. Π. Σκουράκης), Κυριόπουλος.