Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 18:21

Σε αισιόδοξο κλίμα η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς… Παναρκαδικού κινούνται πλέον στο στρατόπεδο της "Μαύρης Θύελλας". Το Κυριακάτικο ματς (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) χαρακτηρίζεται δύσκολο όσο και κρίσιμο από τους «μελανόλευκους», οι οποίοι ωστόσο δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα από την νίκη…
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι αισιόδοξο, παρά την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τον Μεσσηνιακό, καθώς είναι κοινή εκτίμηση ότι η ομάδα δείχνει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια.
Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες πιστεύουν λοιπόν ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν και θα επιθυμητά αποτελέσματα που θα φέρουν την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα μια νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στην Μεσσηνιακή ομάδα για αυτό και το σύνθημα στις τάξεις εν όψει της Κυριακής είναι "μόνο νίκη"
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Μπελεβέτης έκανε θεραπεία και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή ενώ κανονικά συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Γιάννης Καλογερόπουλος και Κωνσταντόπουλος. Όσον αφορά τον στρατευμένο Κώστα Ηλιόπουλο, αναμένεται να πάρει μετάθεση στην Καλαμάτα την επόμενη εβδομάδα.