Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 13:55

Νικά και... καθαρίζει την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Στα δάκτυλα του ενός χεριού μετρώνται τα ματς που έμειναν για τον Τσικλητήρα Πύλου και τα οποία θα κρίνουν αν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί Παναργειακό, Αιολικό, Αχαϊκή και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη (Παναρκαδικός) και στην Αμαλιάδα (Αστέρας), ενώ στην 30ή και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει καθαρίσει μέχρι τότε την υπόθεση παραμονή. Το θετικό είναι ότι όλα εξαρτώνται από τον Τσικλητήρα, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη στο Λουτράκι απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση, που είναι και η μοναδική που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Για να έχει όμως αντίκρισμα το τρίτο φετινό διπλό, θα πρέπει να λυγίσει την Κυριακή την αντίσταση του Παναρηγειακού, τον οποίο είχε κερδίσει στο Αργις. 

Στο δεύτερο γύρο πάντως  η ομάδα του Αργους κάνει… πορεία πρωταθλητισμού και από την τελευταία θέση έχει αναρριχηθεί στην 8η. Για τον Τσικλητήρα, ωστόσο, είναι το ματς της σεζόν. Με νίκη καθαρίζει ουσιαστικά την παραμονή, έχοντας να παίξει στη συνέχεια στην έδρα του με τον αδιάφορο Αιολικό, ενώ και η Αχαϊκή λογικά θα έρθει στην Πύλο χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Εντός έδρας βέβαια  ο Τσικλητήρας έχει χάσει πολλούς βαθμούς. Ενδεικτικό ότι μετρά τις ίδιες νίκες (3) με εκτός, όμως ήρθε η ώρα να "μιλήσει" το ένστικτο της επιβίωσης.  

 

Με βάση τους αριθμούς του Παναργειακού ο αγώνας της Κυριακής θα έχει νικητή, μιας και οι φιλοξενούμενοι σε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα έχουν 9 νίκες, 12 ήττες και μόλις μια ισοπαλία.