Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 01:59

Την.. πάτησαν μένοντας εκτός Κυπέλλου Βέροια, Ξάνθη και Αρης!

Γράφτηκε από τον

Τρεις ακόμα ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ, ο Αρης, η Ξάνθη και η Βέροια έπεσαν θύματα εκπλήξεων στο Κύπελλο Ελλάδος, μένοντας εκτός συνέχειας από αντιπάλους της δεύτερης κατηγορίας!

 

Στο "Κλ. Βικελίδης" ο Αρης δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου που είχει νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς και μετά το 0-0 στη ρεβάνς πήρε την πρόκριση. Στα "Πηγάδια" η Ξάνθη έδειχνε να καθαρίζει απέναντι στον Ηρακλή τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν 2-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι (1-0) συνεχίζουν στους "16", ενώ στη Βέροια η τοπική ομάδα νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών αλλά αποκλείστηκε έχοντας χάσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε δύσκολα 1-0 στα Χανιά και προκρίθηκε (0-0 το πρώτο ματς), ο ΟΦΗ παρά την εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα (1-1) συνεχίζει και αυτός (είχε νικήσει 1-0 στην Αθήνα), όπως και η Καλλονή που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πιερικό, έχοντας επικρατήσει 2-1 στην Κατερίνη.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Ατρόμητος, συντρίβοντας με 7-0 το Φωστήρα που είχει ρίξει... λευκή πετσέτα μετά την ήττα του στον πρώτο αγώνα με 1-0.