Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 15:36

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Μας έκανε… κακό η πρόκριση επί του Παμίσου", λέει ο Γ. Περρωτής

Γράφτηκε από τον

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Σπερχογεία έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό με συνέπεια να αγνοεί τη νίκη μετά την 4η αγωνιστική και να βρίσκεται στην… ουρά της βαθμολογίας.


Ο Γιώργος Περρωτής που είναι από τους πιο παλιούς παράγοντες της ομάδας μιλά στο "Ν" για τα αίτια του άσχημου αυτού ξεκινήματος, αναφερόμενος αρχικά στο πρόσφατο ματς με την Ανδρούσα: "Δεν ήμασταν καλοί ούτε σε αυτό το ματς και μας έλειπε η σοβαρότητα.
Καμία ομάδα από όσες έχουμε παίξει δεν ήταν καλύτερή μας, όμως το θέμα είναι πως εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει.
Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα συνέλθει, αφού έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, στις προπονήσεις έχουμε πολλές παρουσίες, είμαστε οργανωμένη ομάδα και κάποια στιγμή αυτά θα βγουν. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες και κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Ισως μας έκανε κακό η νίκη στη Μεσσήνη και η πρόκριση στο κύπελλο επί του Παμίσου. Νομίσαμε ότι γίναμε υπερομάδα και ότι μπορούμε με τις φανέλες να κερδίζουμε τα παιχνίδια.
Δυστυχώς δεν λειτούργησε σωστά η πρόκριση επί του Παμίσου".
Οι "Ταύροι" προετοιμάζονται πλέον για το εκτός έδρας ματς με τη Μεθώνη με σκοπό να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Τάσος Χατζηαγγελής εκτός από τον τραυματία θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γ. Δωδεκάτο, ενώ ίσως επανέλθει ο Χαρίτος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ