Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 12:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-0: Δεν νίκησε, αλλά κράτησε το +5

Γράφτηκε από τον

Οπως με την Ερμιονίδα (2-2), έτσι και με τον Παναργειακό (0-0), ο Τσικλητήρας μοιράστηκε τους βαθμούς στην Πύλο, με τη διαφορά ότι χθες η μεσσηνιακή ομάδα ήταν καλύτερη και άξιζε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτή στο Λουτράκι. 

Παρ' όλα αυτά, κρατά το +5 από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και την τύχη στα χέρια της στις 5 τελευταίες αγωνιστικές του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Για τους φιλοξενούμενους ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα έπειτα από τις 22 Οκτωβρίου και το 2-2 στη Θήβα. 

Ο Παναργειακός προερχόταν μάλιστα από σερί 5 νικών με τέρματα 13-2, αλλά ο Τσικλητήρας τον αφόπλισε επιθετικά και αν ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, θα του διέκοπτε και το αήττητο που κρατά από τις 12 Φεβρουαρίου. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5' άγγιξαν το γκολ με τοΝ Πύλιο από αριστερά να βρίσκει το Γεωργιόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά, αλλά η μπάλα κόντραρε. Ο Τσικλητήρας είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 38' από σέντρα - σουτ του Γραμματικόπουλου, ο Τσάτσος καθυστέρησε να πλασάρει και κόπηκε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Τσικλητήρα να συνεχίζει όμως να έχει τον έλεγχο. Στο 59' ο Τσάτσος σούταρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πρώτη επίσκεψη του Παναργειακού στα καρέ του Θάνου καταγράφηκε στο 65'. Από φάουλ του Παπουτσή, ο Σιάτρας δεν έπιασε την κεφαλιά όπως ήθελε και η μπάλα στρώθηκε στον Καρέλη που σούταρε άουτ.

Η ευκαιρία του αγώνα

Στο 67' ο Τσικλητήρας έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο πολύ καλός Γεωργιόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και έκοψε στο Ζαχαρόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι και αφού κοντρόλαρε την μπάλα,  σούταρε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Γεωργιόπουλος και πάλι στο 86' έστρωσε στον Κυριαζόπουλο που αντί να σουτάρει πάσαρε πιο πλαγιά για τον Πύλιο, το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα. Στο 91' από μπαλιά του Δούνια, ο Πύλιος προσπάθησε να πλασάρει τον εξερχόμενο γκολκίπερ Τσέλιο που κατάφερε και απομάκρυνε.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Σβίγγος (72' λ.τρ. Χελάς), Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος (87' Δούνιας), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (78' Ρήγας), Πύλιος. 

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Καστρίτης (68' Ζαχαράκης), Ραχίμ (92' Κατσίρης), Σιάτρας, Στασινόπουλος, Κουρούμα (90' Φίλιος), Παπουτσής, Καλύβας, Καρέλης, Βιδάλης, Παναγιωτόπουλος.