Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 15:19

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Ανατροπή σε ένα 6λεπτο "φωτιά"

Γράφτηκε από τον

Ολα έγιναν μέσα σε 7 λεπτά χθες στη Μεσσήνη στο ματς του Παμίσου με την Ανδρούσα...

Στο 66' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γεωργιόπουλο, όμως οι νησιώτες το γύρισαν άμεσα με τον Δημητρακόπουλο στο 67' και τον Παπαδόπουλο στο 72' και πήραν το τρίποντο.

Ετσι έφτασαν στην τρίτη θέση τον Πανθουριακό, όμως δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους.

Από την άλλη η Ανδρούσα παρά την τιμητική ήττα, παρέμεινε στο +2 από τον 14ο Τέλλο Αγρα.

Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον "άνευρο" Πάμισο να έχει μία ανούσια εδαφική υπεροχή και την Ανδρούσα να αμύνεται σωστά.

Στο 17' το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Κοσμάς και στο 30' το σουτ του Κατσιβαρδέα δεν βρήκε στόχο.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπίσα γέμισε και ο Λαθύρης σούταρε, όμως ο Κοσμάς απέκρουσε.

Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη απείλησε στο 56' όταν ο Λαθύρης μπήκε από δεξιά (δεν πέταξε έξω την μπάλα παρότι ο Ιμεράσι ήταν πεσμένος κάτω) και σούταρε, ο Κοσμάς απέκρουσε και ο Τσώνης έδιωξε σε κόρνερ προ του Μπίσα.

Στο 66' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από μία στημένη φάση... Ο Βασιλογιαννακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γεωργιόπουλος 

με μακρινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, με τους Χαραλαμπόπουλο και Τρακάκη να αδυνατούν να διώξουν.

Το 0-1 αφύπνισε τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν ακριβώς στο επόμενο λεπτό... Ο Μπερερής έκανε τη σέντρα, ο Κοσμάς απομάκρυνε ασταθώς και ο Δημητρακόπουλος τον "κρέμασε" με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή για το 1-1.

Μάλιστα στο 72' οι "πράσινοι" ανέτρεψαν το σκορ όταν οι Λαθύρης, Δημητρακόπουλος και Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος με φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Μέχρι το φινάλε η Ανδρούσα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και έχασε την πιο καλή ευκαιρία στο 78' όταν το ξαφνικό σουτ του Βασιλογιαννακόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Τρακάκης.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Πλακογιάννη και των βοηθών του, του Κασκάνη και της Τσαούση. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (63' Δημητρακόπουλος), Μάρκου (46' Καραπετιάν), Μωράκης, Μπερερής, Χαραλαμπόπουλος (77' Δρογγίτης), Κατσιβαρδέας, Ηλιόπουλος, Λαθύρης, Μπίσα, Παπαδόπουλος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Ιμεράσι, Καλογερόπουλος (74' Μάλαμας), Τσώνης, Θεοδοσόπουλος (58' Βοσνάκης), Τσέλα (86' λ. τρ. Δέδες), Βασιλογιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μουλαβασίλης.