Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 15:50

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες για το Μιλτιάδη, που μετά από 7 αγώνες, κέρδισε προχθές στο γήπεδο του Πύργου, τον Εθνικό Μελιγαλά με 2-1.

Μέχρι προχθές ο Μιλτιάδης μετρούσε 5 ήττες και δύο ισοπαλίες και είχε να κερδίσει από τις 5 Φεβρουαρίου, όπου για την 18η αγωνιστική είχε επικρατήσει 1-0 της Εράνης στα Φιλιατρά.

Απέναντι στον Εθνικό, κατάφερε με δύο γκολ, ένα στα τελευταία λεπτά του α' μέρους και ένα σχεδόν με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην επανάληψη να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Ο Εθνικός που πήγε χωρίς τον προπονητή του Γιάννη Αντωνόπουλο, που ήταν άρρωστος, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τα είχε καταφέρει, αν οι παίκτες του είχαν βρει δίχτυα, πέρα από το γκολ του Καρατζούλια, στις ευκαιρίες που είχαν με τους Μουρούσια (2 σουτ εξ επαφής) και ισάριθμες κεφαλιές με τους Χαραλαμπόπουλο, Φέστα, Μακρυνιώτη και Καρατζούλια, όμως όλες αυτές τις φάσεις εξουδετέρωσε ο Αλεξόπουλος. Από εκεί και πέρα έχουν παράπονα από τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι η μία στο 18' όταν σε σουτ του Χότζα η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι αμυντικού και η άλλη στο 27' όταν ο Χότζα βγήκε σχεδόν 3 μέτρα πίσω από τους αμυντικούς και ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό και αντί για πέναλτι και κόκκινη, ο διαιτητής με τη σύφμωνη γνώμη του βοηθού του υπέδειξε οφσάιντ δύο άλλους παίκτες που όμως δεν συμμετείχαν στην φάση. Πέρα από τη διαιτησία τα παράπονα τους εστιάζονται και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο χαρακτηρίζουν άκρως απαράδεκτο και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Γκολ και φάσεις

Το σκορ άνοιξε στο 41' ο Κοτσίρης με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ του Διαμαντόπουλου. Στο 58' ο Ταγκαλάκης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 61' από κόρνερ του Μουρούσια ο Καρατζούλιας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 80' ο Ματθαίος-Λίβας δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως ο Τσέρτος που πρόαλβε να πλασάρει την έστειλε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85' σε αντεπίθεση ο Βέλλης έφυγε μόνος του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ πάνω από τα δοκάρια.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Παλιάς, Διαμαντόπουλος, Βασιλόπουλος, Γαλάνης, Κοτσίρης, Κάππος (87' Λακριντής), Βέλλης (92' Πολυχρονόπουλος), Ταγκαλάκης (70' Τσέρτος), Παυλόγιαννης.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος-Λίβας, Γεωργόπουλος, Φέστας, Μακρυνιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Σβερκούνος, Χότζα, Σαραντόπουλος (46' Καρατζούλιας), Μουρούσιας, Θανόπουλος, Κανελλόπουλος.