Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 17:00

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-2: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές ο Α.Ο. Φαραί, που το βράδυ του Σαββάτου κέρδισε στο "Π. Μπαχράμης" τον Τέλλο Άγρα με 4-2.

Η Καλαματιανή ομάδα ήταν αρκετά καλή στο α' ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με 3-0. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού κατόρθωσε να βάλει ακόμη ένα γκολ, κάνοντας πιο άνετη την επικράτηση της και έτσι ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Μάραντο, Μπίτσικα, Σαμιώτη. Θα μπορούσε να έχει φτάσει σε νίκη με μεγαλύτερο σκορ, αν οι Σπανός, Σεριάτος και Κακαλής είχαν βρει δίχτυα και σε άλλες φάσεις που δημιούργησαν στη διάρκεια του αγώνα.                 

Ο Τέλλος Άγρας είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο μένοντας πίσω στο σκορ με 3-0. Στο β' μέρος όμως παρουσίασε άλλη εικόνα, πολύ καλύτερη και επιχείρησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αρχικά μείωσε σε 3-1 και στο επόμενο λεπτό είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Διακουμή για να βάλει και δεύτερο γκολ, όμως ο έμπειρος επιθετικός δεν βρήκε δίχτυα. Από εκεί και πέρα η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει παράπονα τόσο από τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη, που με σφυρίγματα του δεν άφηνε τους παίκτες να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και τη βοηθό διαιτητή Α. Τσούκαλη για δύο περιπτώσεις οφσάιντ στο 70' (το 1ο) και στο 75' (το 2ο), που υπέδειξε τον Διακουμή, που είχε βγει σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Στο 2' ο Σπανός με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Στο 26' από πάσα του Μάραντου, ο Κακαλής βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 45' από ωραίο συνδυασμό από την αριστερή πλευρά Τσέρτου, Σπανού, αυτός "έκοψε" την μπάλα στο Σεριάτο και αυτός από το πέναλτι σχεδόν με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 65' σε σουτ του Μπουντά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουρέα και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Διακουμής και "έγραψε" το 3-1. Ένα λεπτό από λάθος του Κουρέα, ο Διακουμής βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' ο Πατσιώτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μάρης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 83' μετά από πολύ ωραία συνδυασμό του Σπανού με τον Σεριάτος αυτός μπήκε περιοχή και με πλασέ σημείωσε το 4-1. Στο 90' μετά από κεφαλιά πάσα του Νικολόπουλου, ο Μπουντάς βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μάραντος, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Κουρέας, Φιλανδριανός (60' Μπίτσικας), Σεριάτος (83' Φωτόπουλος), Σταματελόπουλος (77' Σαμιώτης), Τσέρτος, Κακαλής, Σπανός.

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κ. Στασινόπουλος, Πότσης, Γεωργόπουλος, Τσίμπιτσης, Τζωρτζίνης (54' Νικολόπουλος), Γεωργακόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Μπούμπα (54' Α. Στασινόπουλος), Ανεστόπουλος (38' Πατσιώτης), Μπουντάς, Διακουμής.