Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 18:32

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2: Υποβιβάστηκαν οι «πράσινοι»

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος", ανάμεσα στο Μεσσηνιακό και την Ομόνοια.

Το τελικό σφύριγμα από το διαιτητή Καρβούνη, ήταν οδυνηρό για τους γηπεδούχους, αφού υποβιβάστηκαν, όχι μόνο από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και σε συνδυασμό με τη νίκη που πέτυχε την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Ανάληψης στη Χώρα.

Η προσπάθεια των "πράσινων" να διεκδικήσουν τη νίκη και να διατηρήσουν τις ελπίδες παραμονής μέχρι το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ήταν από την αρχή του ματς δύσκολη, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν μία από τις τρεις διεκδικήτριες της ανόδου. Πάντως μέσα στην πίκρα τους, κρατούν και το ότι σε όλα τα παιχνίδια πάλεψαν για το καλύτερο και δεν έπεσαν αμάχητοι, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα και στο προχθεσινό ματς, αλλά και στο προηγούμενο με το Ασπρόχωμα, που επίσης έληξε ισόπαλο (3-3).

Από την άλλη η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους αρκετά χαρούμενους αφού εξασφάλισαν το 2ο εισιτήριο για την άνοδο στην Α' τοπική, στην οποία επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι η Ομόνοια, είχε αρκετά καλή παρουσία, πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-0, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ και να φύγει με το 3ποντο, όμως οι παίκτες της δεν μπόρεσαν, πέρα από τα δύο γκολ, να βρουν δίχτυα και άλλες φορές. Έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Κωστόπουλο (4), Π. Παπαδέα (2) και Δημόπουλο (2).

Στο 42' πλασέ του Π. Παπαδέα από το πέναλτι σχεδόν απέκρουσε ο Δημητρακόπουλος και στην επαναφορά ο Σπυρόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-1. Στο 65' από σέντρα του Κωστόπουλου, ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά ψαράκι σχεδόν από την μικρή περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 85' ο Δημητρίου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να "σκάσει" μπροστά στον Ποτηριάδη, στη συνέχεια πήρε ύψος κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέφτοντας στο έδαφος πέρασε τη γραμμή του τέρματος σύμφωνα με την υπόδειξη του β' βοπηθού Μανιατέα και έτσι έγινε το 1-2. Ένα γκολ για το οποίο φωνάζει η Ομόνοια, υποστηρίζοντας ότι  η μπάλα μετά το δοκάρι κτύπησε στη γραμμή του τέρματος και όχι μέσα από αυτή. Μάλιστα σημειώνουν ότι ο Μανιατέας ήταν σε σημείο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και όχι στη ευθεία, ώστε να έχει καλύτερη εικόνα για το αν πέρασε ή όχι τη γραμμή τέρματος.

Στο 90' ο Δημητρίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Π. Παπαδέα, άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Ποτηριάδη και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει με αυτό τον τρόπο το 2-2.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δημητρακόπουλος, Μαργιόλης, Κριτσωτάκης, Κουλουράς, Σπανός, Χάριτος, Μαγουλιανίτης, Νούλας, Δημητρίου, Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Π. Καπόγλης, Δελφάκης, Αρβανίτης, Καστριτσέας, Φλέσσας, Δεδούσης (75' λ.τρ. Ηλ. Καπόγλης), Δημόπουλος, Κωστόπουλος, Π. Παπαδέας, Σπυρόπουλος (70' Αθ. Παπαδέας).