Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 20:19

ΚΟΡΩΝΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Ισοπαλία με ένταση

Γράφτηκε από τον

Ακρίτας Κορώνης και Ηρακλής Καλαμάτας δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο το χθεσινό ματς είχε πολύ ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, τρεις αποβολές και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. 

Μόλις στο 5' ο Σπαντιδέας πέτυχε το 0-1. Στο 15' ο Ι. Κουτσουμπός αποβλήθηκε με β' κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Την πρώτη την είχε δεχθεί στο 4' επίσης για διαμαρτυρία. Η αποβολή προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και ένταση μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων. 

Στο 56' ο Σταμάτης είχε δοκάρι για την Κορώνη η οποία ισοφάρισε στο 79' με τον Μουτζούρη και πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 82' με τον Μαθιόπουλο. Νωρίτερα, στο 67' είχε αποβληθεί ο γκολκίπερ του Ηρακλή Παπαδέας και στα γκολπόστ κάθισε ο Γεωργακόπουλος. 

Στο 85' ο Ηρακλής έμεινε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Σπαντιδέας αλλά στο 86' ο Τζ. Παπαδέας ισοφάρισε για τον Ηρακλή στο τελικό 2-2. 

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Τσακόπουλο, Τζεμαλάι. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλλας, Τέντες (53' Μουτζούρης), Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Μάραντος, Μαθιόπουλος, Σταμάτης, Τσάνι. 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κ. Παπαδέας, Ζαφειρόπουλος, Μπρακούλιας, Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος, Γ. Παπαδέας, Τζ. Παπαδέας, Κωνσταντόπουλος, Σπαντιδέας, Γκελγκέρια, Μουρούφας.