Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 16:52

Οι κατσαπλιάδες του ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

Πάντα θα γράφω και πάντα θα μιλάω για τους σπουδασμένους στο εξωτερικό και τους εδώ αμόρφωτους κουρα… μαγκες που συνεχώς επιμένουν να σχολιάζουν και να χλευάζουν τους πάντες.

Οι ηθικές αρχές μου μαζί με την κοινωνική μόρφωσή μου και τον μεγάλο σεβασμό προς όλους όσοι τον αξίζουν με αναγκάζουν και πάλι να τους φωτογραφίσω με δύο σχόλια που υπογράφει ο «ΝΙΚ ο 1ος». Γράφει λοιπόν ο καλός και αντικειμενικός φίλαθλος της «Μαύρης Θύελλας»: «Γέρασες και δεν ξέρεις τι λες. Συνεχίζεις τα κατινίστικα, όλο λες, λες, και τίποτα δεν λες. Οπως με τους επενδυτές που κάποτε έλεγες ότι θα φέρεις στην Καλαμάτα. Σου βάλανε και στήλη να λες τις βλακείες σου συνέχεια. Τιτάνα της Γλυκερίας και της κυρά Μαρίας. 

Ακου τιτάνας. Εμεινες στην απέξω και όλοι σου φταίνε». Και συνεχίζει στο δεύτερο σχόλιό του σε άλλη ημερομηνία: «Ο ΝΙΚ ο 1ος»: «Σταμάτα γιατί πια δεν μας πείθεις. Μετά κάποιο κακό αποτέλεσμα εμφανίζεσαι σας φαντομάς. Στην αρχή της σεζόν που ήσουν κρυμμένος; Κριτική δεν μπορείς να κάνεις εσύ στη Μαύρη Θύελλα και στον μπάρμπα Σταύρο. 

Αυτός έχει δώσει τη ζωή του για την ομάδα και προς τιμή του ξαναγύρισε παρά τα προβλήματα υγείας που έχει. Και το όνομα τιτάνας που σου έχουν δώσει… είναι για να γελούν άπαντες. Τι έχεις προσφέρει εσύ για τούτη την ομάδα; Μια ζωή έπαιζες για το χρήμα… Δεν προχωράω περισσότερο γιατί δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας Μίστερ!!! Τιτάνας είναι μόνο ο φυσικός ηγέτης της ομάδας που λέγεται Σταύρος Παπαδόπουλος. Και σταμάτα εσύ και όλοι να κάνετε τους ξερόλες».

Για την πιστή αντιγραφή από το Διαδίκτυο του παραπάνω κειμένου.

Ενας απλός οπαδός της Μαύρης Θύελλας χωρίς τίτλους.

Άγγελος Σκαφιδάς

Υ.Σ. 1ον: Η καταγωγή μου είναι από την ηρωική και αδούλωτη αποσκιερή μέσα Μάνη!!!

Υ.Σ. 2ον: Να μην ανησυχούν οι γυμνοσαλίγκαροι, εκτός από το βιβλίο «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών στο σύγχρονο βίο» θα τους χαρίσω κι ένα δεύτερο βιβλίο που το έχουν ανάγκη με τίτλο «Οι βασικοί νόμοι της ηλιθιότητας», διότι είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ ηλιθίου και βλάκα.

 

Υ.Σ. 3ον: Την δήλωση του ήμαρτον και της συγγνώμης που έχει υπογράψει την θυμάται ο ψευτολόγος της πεντάρας και κατσαπλιάς του ποδοσφαίρου;