Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 19:44

Ναι στην τροπολογία, ναι στην «Αγιά Σοφιά»! 

Γράφτηκε από τον

Πέρασε όπως αναμενόταν από το ελληνικό κοινοβούλιο η τροπολογία που αφορούσε το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Και τώρα η οικοδομική άδεια!

Η πιο ευχάριστη είδηση για την ίδια την ΑΕΚ, τον κόσμο της και όσους περιμένουν καρτερικά για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας, είναι πλέον γεγονός! Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία που αφορούσε καθαρά το θέμα του γηπέδου της Ένωσης (και γενικά αθλητικών εγκαταστάσεων άνω των 15.000 θέσεων).

Πρόκειται για κάτι που αναμενόταν να γίνει φυσικά και μόνο το Κ.Κ.Ε. ψήφισε αρνητικά τη σχετική τροπολογία (σ.σ.: Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις) που αφορά (και) το ζήτημα της «Αγιάς Σοφιάς». 

Από την ΑΕΚ εκφράζεται η απόλυτη ικανοποίηση για την υπερκομματική (υπενθυμίζουμε πλην ΚΚΕ) υπερψήφιση της σωτήριας (όπως μέσα στη Βουλή χαρακτηρίστηκε) τροπολογίας που αποτελεί το πλέον καθοριστικό βήμα για την έκδοση της πολυπόθητης άδειας για το γήπεδό μας. «Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ομάδας μας», τόνιζαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ!

Και τώρα... τρέχουμε! Από την Ένωση ήδη έχει δοθεί η εντολή προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την τελική δικαίωση προκειμένου να μπουν τα θεμέλια στο μεγάλο έργο. Επόμενο βήμα πλέον η έκδοση της οικοδομικής άδειας και η έναρξη των εργασιών στο χώρο που υπήρχε το «Νίκος Γκούμας».

Κάτι που αναμένεται να γίνει έως τον Ιούνιο (σ.σ.: η έκδοση της οικοδομικής άδειας) όπως έχει αποκαλύψει ο project manager του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος. Με την άδεια στα... χέρια της η Δικέφαλος ΑΕ θα προχωρήσει και στα πρώτα έργα που θα αφορούν το μεγάλο έργο και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ