Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 14:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στόχος η πρόκριση όποιος και αν είναι αντίπαλος, λέει ο Μάνα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στόχος η πρόκριση όποιος και αν είναι αντίπαλος, λέει ο Μάνα

Α.Ο. Κατασταρίου ή Πανηλειακός; Η απάντηση για το ποιος θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας στον τελικό του 7ου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, θα δοθεί σήμερα.

Η κυπελλούχος Ζακύνθου υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι το κυπελλούχο Ηλείας σε νοκ - άουτ αναμέτρηση (παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Χρήστος Κότσαρης) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 19 Απριλίου τη "Μαύρη Θύελλα". Η κυπελλούχος Μεσσηνίας προκρίθηκε άνευ αγώνα στον τελικό του 7ου ομίλου, ενώ στην πρεμιέρα της στο θεσμό νίκησε ως γνωστόν εκτός έδρας με 2-0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

"Δεν μας ενδιαφέρει  ποιος θα περάσει. Στόχος είναι η πρόκριση όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Εχουμε πει ότι θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση", λέει ο εκ των τεχνικών της Καλαμάτας Ελβιο Μάνα.

Η "Μαύρη Θύελλα" εφόσον κερδίσει στον τελικό του 7ου ομίλου, θα συνεχίσει μαζί με τους υπόλοιπους 8 νικητές των ομίλων για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών όλης της χώρας. Μάλιστα και σε αυτή τη φάση, το πρώτο ματς για την Καλαμάτα θα είναι εντός έδρας. Το γεγονός ότι έχει "κλειδώσει" τον τίτλο στην Α' τοπική, της δίνει το δικαίωμα να επικεντρωθεί στο κύπελλο και να φθάσει αρκετά ψηλά. Οι Τάσος Χατζηαγγελής και Ελβιο Μάνα συλλέγουν πληροφορίες για τους δύο υποψήφιους αντιπάλους, ώστε η Καλαμάτα να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε μία εβδομάδα.

 

Αγωνιστικά, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη Μ. Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα.