Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 15:06

Δάκρυσε ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό, όταν κατευθύνθηκε με τους συμπαίκτες του μπροστά στους φίλους της ομάδας του. 

Η Ντόρτμουντ βίωσε άσχημα στιγμές το βράδυ της Τρίτης (11/4) και ενώ το πούλμαν της ομάδας κατευθυνόταν στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Μονακό. Ισχυρές εκρήξεις σε κοντινή απόσταση προκάλεσαν σοκ σε όλους, αφού

όπως αποδείχτηκε, ήταν και οι ίδιοι στόχος. Η απόλυτη φρίκη, ο φόβος, η συνειδητοποίηση ότι το κακό παραμονεύει εκεί που δεν το περιμένεις. Τα τριπλά τζάμια του πούλμαν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Μετά το εντός έδρας ματς με τη Μονακό χθες (12/4) για τα προημιτελικά του Champions League, ο Μεσσήνιος διεθνής αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε δηλώσεις και ξέσπασε κατά της UEFA, λέγοντας πως οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Ο "Πάπα" ήταν συγκλονισμένος, δεν μπορούσε να ξεπεράσει το περιστατικό και δεν στάθηκε καθόλου στην ήττα των Βεστφαλών με 3-2. Άλλωστε, ένα αποτέλεσμα δεν μπαίνει ποτέ πάνω από ένα σκορ, όποιο και αν είναι αυτό.

Ο διεθνής αμυντικός, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό, όταν κατευθύνθηκε με τους συμπαίκτες του μπροστά στους φίλους της ομάδας. Ήταν τέτοιες οι στιγμές, τέτοια τα συναισθήματα που τα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του. Το ίδιο και ο Σαχίν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Ντόρτμουντ. Ευτυχώς, δεν συνέβη κάτι χειρότερο!

Πηγή: sport24.gr