Σάββατο, 15 Απρίλιος 2017 13:08

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Ο 14ος... αγχώνεται

Γράφτηκε από τον
Α' ΤΟΠΙΚΗ: Ο 14ος... αγχώνεται

Μόνο μία νίκη θέλει η Καλαμάτα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο στην Α' τοπική.

Στον αντίποδα, οι δύο τελευταίες θέσεις έχουν "κλειδώσει" εδώ και καιρό. Ο λόγος για τον Αστέρα Αρφαρών, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και την Α.Ε. Αβίας. Οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση από το τέλος, που οδηγεί στην Α1 τοπική, μόνο αν υποβιβαστεί ο Τσικλητήρας Πύλου από τη Γ' εθνική. 

Ανδρούσα και Άγρας θέλουν να αποφύγουν την 13η θέση 

Για την αποφυγή της 14ης θέσης μάχονται η Ανδρούσα με τον Τέλλο Αγρα. Ο Τσικλητήρας βέβαια είναι κοντά στο να ανανεώσει τη θητεία του στη Γ' εθνική, αλλά στην Ανδρούσα και στους Γαργαλιάνους δεν θέλουν να ζουν με αυτό το άγχος. Γι' αυτό και θα τα δώσουν όλα για την 13η θέση. Η Ανδρούσα έχει 24 βαθμούς και ο Αγρας 22, με την πρώτη να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρώντας δύο νίκες (0-1 και 3-0) στα μεταξύ τους ματς.

Ο Τέλλος Αγρας βέβαια έχει να πάρει στα χαρτιά και τους 3 βαθμούς με τον Αστέρα Αρφαρών,και θα δώσει τρία ματς έως το τέλος. Τα δύο στην έδρα του με Αναγέννηση Πσραλίας και Εράνη και εκτός την τελευταία αγωνιστική με τον Πανθουριακό. Να σημειωθεί ότι μακριά από τους Γαργαλιάνους μετρά 1 ισοπαλία και 12 ήττες, ενώ εξίσου κάκιστες ήταν και οι περσινές εκτός έδρας επιδόσεις (13 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Η Ανδρούσα θα δώσει ενώπιον του κοινού της τα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς με Μιλτιάδη, Εθνικό, Καλαμάτα και θα παίξει στο "Γ. Λουκαρέας", με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Στα αξιοσημείωτα ότι Ανδρούσα και Τέλλος Αγρας συνεχίζουν χωρίς προπονητή στη μάχη για την παραμονή.

Οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για Ανδρούσα και Τέλλο Αγρα

27η αγωνιστική

Ανδρούσα - Μιλτιάδης

Τέλλος Αγρας - Αναγέννηση Παραλίας

28η αγωνιστική

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ανδρούσα

Αστέρας Αρφαρών - Τέλλος Αγρας 0-3 α.α.

29η αγωνιστική

Ανδρούσα - Εθνικός Μελιγαλά

Τέλλος Αγρας - Εράνη

30ή αγωνιστική

Ανδρούσα - Καλαμάτα

 

Πανθουριακός - Τέλλος Αγρας